tiistai 3. huhtikuuta 2012

Tikkutiistaina

Kevät keikkuen tulevi; eilen maanantaina jossain päin Suomea saatiin lunta aivan törkeesti, meillä satoi varmaan sentin :) Tänäänkin jossain kuulemma satoi, mutt meillä aurinko paistoi aamusta alkaen. Okei iltapäivällä rupess sitten satamaan mutt sitä ennen nautittiin kyllä upeasta kevätilmasta.

Aamulla päästiin Milanin vuorolla Einille hierottavaksi ja se teki pitkästä aikaan tosi hyvää Kiialle. Ei mitään ihmeempiä, pikkaisen takareisien sisäpinnoilla jumeja ja lavan alueella. Lavan alue on edelleen jumppauksen kohde kun lihakset siellä eivät ole parhaimmat mahdolliset. Taavetin reissulta kotiuduttiin ennen puolta päivää ja sinä aikana aurinko oli todella tullut esille. Meidän piti alunperin mennä hallille ottamaan Merrin kanssa kontakteja mutt siirryttiinkin yläkertaan valokuvastudioon ottamaan pääsiäiskuvia. Hyödynnettiin näin luonnonvaloa! Saatiin me jonkinlainen tekele aikaiseksi! Ei kyllä ihan niin kiva kuin viime vuonna mutt ompahan siinä ainakin kaikki koirat samassa kuvassa.

Heti sen jälkeen hypättiin autoon ja suunnattiin jälleen Hanhikselle hanki-kävelylle. Oli aivan pakko hyödyntää jälleen tämä harvinainen herkku kun hanki kantoi jälleen aivan uskomattoman hyvin, vaikka lämpötila oli plussan puolella. Kameran kun otin mukaan niin aikaa vierähti pari tuntia oikein kevyesti. Ja tällaisia kuvia sain otettua:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti