Harrastukset

Agility

Agility on meidän päälajimme! Olen harrastanut lajia keväästä 2009! Olen osallistunut sm-kisoissa niin joukkue kuin yksilökisoihinkin sekä mm-karsintoihin.

Laji on kokenut suuren muutoksen siitä kun itse olen aloittanut lajin harrastamisen. Edestä ohjaamisen sijasta ollaan siirrytty koiran itsenäiseen esteiden suorittamiseen ja sitä myötä suullisiin käskyihin. On hienoa että laji kehittyy ja haastaa harrastajat oppimaan uutta!

Näyttelyt

Näyttelyissä pyörittiin Merrin kanssa jonkin verran sen ollessa nuorempi. Suurimmaksi ongelmaksi muodostui hänen iso ego hännän kannossa. Tämän takia en itse pystynyt viimeisinä vuosina sitä esittämään. Vaikka näyttelyt eivät ole meillä enää suuressa roolissa, tykkään silti mahdollisuuksien mukaan pyörähtämään kehässä. 


Toko - Rallytoko

Toko on meidän vanha uusi tuttavuus. Kiian kanssa aloitimme tottistella jo aivan alusta asti, mutta agilityn tullessa mukaan, tokoilu on jäänyt. Merrin kanssa ollaan otettu vain ihan perustottelevaisuutta.

Siskoni innostamana ja vastapainoa agilitylle, innostuin rallytokosta. Se sopii erittäin hyvin eläkeläislajiksi ja on sopivan monipuolinen pitämään niin ohjaajan kuin koirankin mielenkiintoa yllä! 


* Ei väliä mitä harrastaa, kunhan se saa hyvän mielen ja kaikilla on hauskaa*


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti