tiistai 17. huhtikuuta 2012

Kuuselan agikenttä...

...tai oikeastaan vaan tasanne missä voidaan ottaa tekniikkaa parilla hypyllä :) Vaikka on alueen isoin tontti niin silti tasaista tilaa on aivan liian vähän. Kunhan joskus valmistun, pääsen ansiotyöhön ja pääsen sitten muuttamaan maalle niin kyllä meillä sitten tulee pikkaisen isompi kenttä.

Tänään piti, aivan itse, askarrella jämä-rimoista pari uutta siivekettä. Entiset ovat jo sen verran huonossa kunnossa kun ikää noin 20 vuotta ja ovat olleet välillä luonnon armoilla. Nämä uudet sopivat paljon paremmin takaakiertoihin ja muihin kikkailuihin kun ovat hieman matalammat kuin vanhat. Vanhat tehtiin siihen aikaan kun agilityssä mentiin vaan suoraa...

Ensin valmistui yksi siiveke

Sitten sille saatiin pari

Kentämme on vielä luminen vaikka kaikki irtoava lumi on lapioitu pois

Tältä kenttä näytti keväällä 2010

Meidän kontaktitreeniä
Vaikka tilaa ei ole paljon mutta kyllä on kivaa kun voi vaikka aamulenkin jälkeen ottaa muutaman jutun, eikä tartte sitä varten raahautua hallille. Kyllä niin ootan ett nuo lumet sulaa niin sitten päässään ihan tosissaan treenaamaan myös Muskan kanssa. Toivottavasti sitten saadaan perusteet opetettua paljon huolellisemmin kun ei ole hallia nostattamassa kierroksia. Muska rakastaa jo nyt hallia yli kaiken. Meillä on tavoitteena hiljaa-hyvä-tulee, sillä kisaura ois tarkoitus aloittaa vasta 2014. Keritään sitä ennen harjoittelemaan vaikka kuin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti