perjantai 9. maaliskuuta 2012

Ollaan me taas treenattu...

...tai ainakin yritetty!

Ensimmäisenä käytiin maanantaina aamupäivästä koko poppoon kanssa hallilla. Käveltiin hallille ja takaisin kun oli niin upea aurinkoinen ilma. Koko reissussa vierähti mukavasti reilu 3 tuntia. Tein radan pätkän Muskaa ajatellen mutt tietysti muutkin pääsi sitä tekemään. Harjoiteltiin niistoa ja harmaiden kanssa myös niisto-sokkaria.


Illalla oli sitten Kiian ryhmätreenit. Treeni oli tosi kiva ja siinä sai pistää menemään. Huomasi taas miten oma pää ei kestä koko treenien ajan. Eka rata meni tosi hyvin, varsinkin ohjeiden jälkeen kun olin aivan ensimmäinen, mutt sitten jotenkin tokan radan aikana ei vaan oma pää ole enää messissä. Vissiin väsymys iskee jo klo 21 aikoihin.


Torstaina oli Merrin ryhmätreenit missä harjoiteltiin takaaohjausta ja hieman tiukempaa kääntymistä. Merri toimi todella hyvin mutt ite tuli taas unohti käskyttää. Ekalla kerralla unohdin käskyttää kepit niin Merri tuli vaan ekasta välistä läpi. Hieman helpottaisi suoritusta jos muistais käskyttääkin. Sitten sujui jo paremmin kun muisti käskyttää oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja oikealla käskyllä :)


Muska kävi perjantaiaamuna ottamassa pientä radanpätkää ja harjoittelemassa takaakiertoa.


Muuten me ollaan vaan nautittu upeista keväisistä ilmoista. Jäällekin ollaan uskallettu ja siellä ollaankin sitten vierailtu senkin edestä; kävelty ja hiihdelty. Harmittavasti ens viikoksi on luvattu lumisadetta ja plussaa niin tänään on viimeinen kerta jäällä, blaah! No kevät sieltä tulee, kohta jo kohisten, ja sitten sitä taas mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti