maanantai 11. huhtikuuta 2011

Käynti sisustusliikkeessä...

...vai kisaaminen kolmosissa, ihan samaa materiaalia saa kummastakin paikasta eli hyllyjä. En kyll tiiä kummasta niitä saa halvemmalla mutt ehkä se ei oo pääasia :)

Eka rata:Tällä radalla oltiin kyll niin lähellä 0-tulosta ett aaakk. Kun olisin vain näyttänyt sitä vastakättä yhden esteen aikaisemmin niin olisi varmasti mennyt vikankin hypyn sillä suoralla. Loppu meni hienosti. Pikkaisen Aan kontakti harmittaa kun ei kestänyt 2on2offissa. Muuten kyllä oon tyytyväinen rataan. Jälkikäteen mietittynä tiedän miten olisin saanut kiellon pelastettua. Olisin vaan mennyt ite esteen ohi ja käskenyt takaakiertoon, sitä nyt on ihan turha jossitella. Joskus pitäisi kunnolla opetella miten korjata tapahtuneita virheitä ettei niistä tuu vielä isompia virheitä.

Toka rata:

Se olikin sitten sellaista rävellystä heti 2 hypyn jälkeen ett ei kestä katsomista. Esteet oli samallai kuin ekalla radalla mutt keinu oli toisinpäin ja 3 suoritettiin takaakiertona. Otin 2 hypyn huonosti ettei Kiia nähnyt 3 ollenkaan. Keinullehan se sinkosi. No sitten oli taas pakka sekaisin. Otin 3 takaakiertona ja keinulle. Siitä ei meinannut tulla yhtään mitään. Ekaks hyppäsi keinun yli, vasta tokalla kunnon yrittämällä saatiin keinu kunnolla suoritettua. Ainut hyvä kohta oli tosi tiukka käännös puomille joka toimi tosi hyvin kun näytin voimakkaasti vastakättä. Puomin kontakti oli järkky ja sitten singottiin vääräänpäähän putkeen. Käänsin kyll kroppaa mutt en näyttänyt vastakättä. Jätettiin rata siihen ja tultiin tottisseuraamisella radalta pois.

Kolmas rata:Mitä tapahtuu kun ei tiiä mitä osataan ja mitä kannattaisi tehdä. Keksii ainakin sata eri vaihtoehtoa muutamalle esteelle. Sitten kun on päättänyt ett nyt teen näin, niin sitt kuitenkin pitää muuttaa suunnitelmaa mikä ei kuitenkaan toimi. Pohdin taas tuota alkua ett miten otan. Ennen radalle lähtöä sanoin ett otan 3 hypyn vasemman siivekkeen kautta ja siitä tiukalla kuljetuksella tokan hypyn ohi ja lähetys putkelle. Toisin sitten kävi. Rävellettiin taas jotain sellaista mitä ei osattu ja rima putos. Tökerö lähetys putkeen vaikk Kiia kyll meni hienosti. Tarkoituksena oli jarruttaa Kiian menoa putkessa suhinalla mutt eihän sitä saanut mitään suusta aikaiseksi. Ennen kuin tajusin niin johan Kiia oli hypännyt selän takaa sen 6 hypyn. Päätin kuitenkin jatkaa matkaa ihan hauskuuden vuoksi. Kepit Kiia aloitti väärästä kohdasta niinkuin aika moni muukin. Jotenkin tuosta kulmasta se eka keltainen keppi hämää raukkoja. Pitää siis enemmin harjoitella tuota aloitusta keltaisella kepillä. Radan keskikohdassa ei ollut oikein driveä päällä joten hieman omalta osalta hieman lösähti. Ei kyll sais mutt... 13 putkeen lähettäminen oli tosi kökkö. Omasta näkövinkkelistä se näytti jotenkin vielä huonommalta kuin videolta. Olisi pitänyt itse juosta kovempaa niin olisin päässyt pidemmälle, lähetys olis onnistunut varmaan paremmin. Loppu meni sitten kivasti. Sai ihan juostakin loppusuoran :)

Paljon ollaan tehty ja paljon on vielä tekemättä. Nyt kyllä pidetään varmaan reilun kuukauden kisatauko ett saadaan treenattua ihan rauhassa. Vapaa-aika tuntuu hieman olevan kortilla tällä hetkellä niin ehkä ne liikenevät vapaat viikonloput vois käyttää treenaukseen eikä kisoissa rävellykseen. Ei oo hyvä vaatia Kiialta eikä iteltä sellaista mitä ei vielä osaa. Joskus pitää opetella. Mennään varmaan Mikkeliin, 22.5, seuraavan kerran. Katsotaan mitä ollaan opittu siihen mennessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti