tiistai 28. joulukuuta 2010

En muista milloin...

...olisi viimeeksi saanut olla näin rennosti. Tää on todellakin kunnon lomaa. Oon kyllä niin ansainnut tän kaiken. Nyt on paljon helpompi muuttaa uudelle paikkakunnalle ja lähtee opiskelemaan. Ollaan oikeastaan vaan oltu ja kerätty voimia, ja tehty kaikkea kivaa.

Video Kiian ja Merrin pakkaspäivästä


Tosissaan sunnuntaina oltiin epiksissä ja niissä kyllä huomasi ett taukoa on tullu pidettyä. Sen huomasi koirista sekä ohjaajasta :) No pikkuvikoja! Nyt vaan treenaamaan niin eiköhän se siitä. Toivon mukaan ainakin. Pikkaisen meinaa harmaita hiuksia tulla kun en oikein vieläkään tiiä miten meidän treenaaminen tulee sujumaan tuolla uudella paikkakunnalla. Nyt kun on tottunut meidän hienoon halliin niin tekee kyllä hieman tiukkaa kun ei oikein tiedä mihin joutuu. Pahimmassa tapauksessa treenataan sitten ulkona, aarggh. Varkaudessa olisi lämmin halli mutt sinnekin on se 80km matkaa ja siihen vielä hallivuokra jne. Pikkaisen tuppaa opiskelijan budjetti sanomaan jossain välissä irti. Ei oo kyll kauheen kivaa tinkiä koirien treenipaikasta mutt jossain välissä on pikkainen pakottava tarve. Ei tykkää! No tässä on vielä parisen viikkoa aikaa pähkäillä.


Eilen käytiin Haminassa tapaamassa Kiian ja Merrin serkkutyttöä, pientä Ruutia! Oli kyllä niin erikoinen pakkaus ett ei meinaa hymy lähteä vieläkään suun pielistä. Pieni ja pippurinen pikku typy!
Merri on kyllä aivan ekstaasissa kun pääsi tutustumaan Ruutiin. Harmillisesti sukulaisia ei vain saisi liehakoida, mutt ei se menoa haitannut :) Perheen pojat olivatkin sitten enemmin kiinnostuneita Kiiasta joka joutui vähän väliin kertomaan millainen typy heitä oli vastassa. Ei tartte tulla haistelemaan liian innokkaasti.
Juotiin kahvit ja tankattiin hieman evästä metsälenkkiä varten. Siellä sitä sitten rämmittiin lähes umpihangessa metsässä ja pelloilla. Huh huh, meinas aivan lämmin tulla. Onneksi edellä kulki 5 koiraa niin johan ne teki aika hyvän polun meille :) Paluumatkalla olikin aika hiljaista sakkia auton takaboksissa ja kotona illalla. Hyvä ettei tarvinnut kantaa ulos iltatarpeilleen. Oli niin mukava päivä koiruuksilla ja omistajalla ett pitää joku kerta ottaa uudelleen!
Kuvassa Ruuti, kuvannut Paula Paronen

Lopuksi vielä hieman viihdettä Merrin rakkaudesta lapioihin

2 kommenttia:

  1. Selkeästi huomaa, että Merri ja Ruu on sukulaisia.. Mulla on jossain video Ruutista pentuna, kun se hillui hulluna lumilapion kimpussa :D

    Kiva kun kävitte! Otetaan joskus uusiksi!

    VastaaPoista
  2. Oli tosi kiva käydä ja otetaan vaan uusiksi kunhan ekaksi saa tän kaiken muuttohässäkän ym selviksi :)

    VastaaPoista