keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Päivitystä

En ollakaan taas vähään aikaan päivitetty mitäs kaikkea sitä ollaan oikein touhuiltu. Oma moka oma moka! Jotenkin tuntuu ett aika vaan kulkee eteenpäin ja sitä kerkiää käymään lenkillä ja töissä. Onneksi siihen tulee kohta muutos kun minun viimeinen työpäivä on viikon päästä. Sitten alkaa 2,5 vkon loma ja sitten suunnataankin koiruuksien kanssa uusiin maisemiin. Aloitan koulun :), mutta en ole vielä aivan sata varma missä me olemme vaikka tammikuun lopussa. Alustavasti me muutamamme Anjalakoskelle kun menen opiskelemaan valokuvausta. Siihen voi kuitenkin tulla muutos jos pääsenkin Savonlinnaan opiskelemaan fysioterapiaa 9. varasijalta. Sitten me mennään Savonlinnaan :D.

Koiruuksien kanssa ollaan pyritty käymään ainakin se kerran viikossa hallilla mutt pitäis potkaista itseään nilkkaan kun sekään ei ole aina ihan onnistunut. Merrin kanssa ollaan kyllä käyty viikkojunnutreeneissä, mutt Kiia on nyt saanut viettää hieman lomaa. Ehkä tekee ihan hyvää sillekin hieman huilia, vaikk sillä on kyll aika paljon energiaa. Se taitaa olla sitä shelttienergiaa!
Tänään meinattiin mennä hallille mutt sitten sain Kiialle rokotusajan juuri puolille päiville niin jäi sitten sekin. Taidetaan ottaa ihan pikkujuttuja ihan tässä kotipiirissä. Kunhan ekaksi selviää noista lumitöistä.
Merrin treenit olis huomenna ja sen kanssa on kyllä niin ihanaa touhuilla. Merrillä on aivan uskomattomasti energiaa ja tekemisen meininkiä. Miulla on tässä joulukuun aikana tarkoitus opettaa koirille (sekä itselle) kunnolla eri ohjauskuviot; pakkovalssi, twist, backlap, jaakotus, saksalainen. Niillä kuvioilla selviää loppujen lopuksi todella pitkälle joten niistä lähdetään. Tietysti rinnalla menee kontaktien opetus molemmilla ja Merrillä kepit. En ole vieläkään hommannut niitä kaaria mutt eiköhän sekin homma hommaannu tuossa ens viikolla :) En ymmärrä miten se voi olla niin vaikeaa niitä hommata. Kerran olin jo klikkaamassa ett tilaan mutt sitten siinä kysyttiin kuinka paksu pujottelukeppi on niin se tyssäsi sitten siihen. Ei pystynyt nousemaan penkistä ylös. Seuraavalla kerralla mittaan sen etukäteen niin sitten ei estä enää mikään :D

Nyt kun ollaan otettu hieman vähemmin agia niin ollaan keskitytty hieman lihashuoltoon. Molemmat koirat ovat käyneet fyssarilla hierottavana. Kiialla oli syksyllä etureidet jopa hieman jumissa mutt nyt ei ole onneksi ollut oikeastaan pahemmin mitään jumejakaan, ihanaa. On ollut todella kiva katsoa miten Kiiakin on tottunut hierottavana oloon. Ei tarvi enää tehdä muuta kuin istua vieressä ja välillä vain kääntää pää takaisin mattoon. Merrin kanssa olikin sitten kädet täynnä työtä. Jätkän eka oma hieronta kerta. Kaikki oli tietysti uutta ja ihmeellistä niin eihän sitä nyt ois millään malttanut kestää paikoillaan. Pari tuntia paikoillaan on jo huima juttu. Muutaman kerran Merri on ollut mukana Kiian hoitokerralla ja silloin toinen on ollut tyynesti häkissä katselemassa. Eiköhän se Merrikin seuraavalla kerralla jo muista ett siinä pitää olla nätisti ja vain nauttia. Vielä kun selviäisi itsekin hierontapöytään niin hyvää tekis.


On ollut aivan ihanaa kun on nyt ihan oikeasti lunta. Koirat ovat aivan haltioissaan kun on päässyt leikkimään ja juoksemaan lumeen. Lumipallojen kiinniottaminenkin sujuu kuin vanhoilla tekijöillä. Tietysti myös lumikolan ruoppaaminen ja lapion kyttääminen. Ja mikä parasta, lumihangessa tarpominen on vaan niin hyvää lenkkeilyä, jopa omistajalle. Ollaan paljon käyty pelloilla ja niityillä sekä metsässä lenkkeilemässä juuri siitä syystä ett pääsee ihan kunnolla painelee menemään. Ohessa on kuvia mitkä on otettu Taipalsaarella.Viikonloppuna ollaankin sitten Merrin kanssa Messarissa, jännittää!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti