sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Kisavideot...

Kepit olivat päivän ensimmäiset ja radan loppuosassa, joten homma karkasi siinä kohtaan hieman käsistä kun oltiin hieman tohkeissaan. Sitten ei vielä maltettu mennä ihan loppuun asti. Onneksi asia korjaantui seuraavilla radoilla. Harmi kun lämmittelypaikalla ei ollut keppejä niin olisi varmasti tuokin virhe jäänyt tulematta. Pitää varmaan jatkossa ottaa omat kepit mukaan varmuuden vuoksi, on sitt muut kateellisia :)

Tällä radalla kepit sitten meni jo todella hienosti alusta loppuun, hienoa Kiia!!! Rata oli hieman vaikeampi teknisesti, joten tarkkana sai olla. Lopun kaksi kieltoa oli täysin oma moka, siis niin täysin. Ihan hävettää!!! Ei mitään huitomista vaan kunnon kropalla ohjaus seuraavalla kerralla niinkuin tänään tehtiin palauttavissa harkoissa. Sitten kunnon pysäytys keinulla jotta saisin sen valssin tehtyä niin jäis se viimeinenkin kielto tekemättä. Vaikka miten jalkoja väsyttäisi niin periksi ei anneta. No näistä virheistä opittiin todella paljon. Vaikka tuli pari kieltoa ja niitä korjattiin, silti meillä oli noin 5 sekkaa nopeampi aika kuin kakkosella. Eli aikaa on, joten malttia seuraavalla kerralla. Huolellisuutta, ei ole kiire! Nyt se tiedetään ja niin tehdään seuraavissa kisoissa.

Sieltä se tuli! Salaa sitä haaveilin ja mietin. Aluksi kauhistelin hyppistä, koska siinä ei oo kontakteja missä saisi vauhtia hieman pois ett kerkee itse perään. Ja varsinkin kun näin kyseisen radan niin kääk... kylmähiki nousi melkein pintaan. Kyllä sitä rataan tutustumisessa veivattiin ja veivattiin eri variaatioita ett mikä toimisi. Muuten meni tosi hienosti mutt tokaviimeinen lähetys putkeen ei oikein onnistunut kun jäin jälkeen ja Kiia jäi pyörimään eteen. Oma vauhti hidastui tuntuvasti ja se hieman kostautui lopun kiireenä. No onneksi se riitti vaikka tällä kertaa kakkonen pääsi todella lähelle ajallisesti. Mutt silti oltiin nopeimpia ja treenataan putkeen lähettämistä jatkossa ettei tapahtuisi enää jatkossa tuollaista sähläämistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti