sunnuntai 23. toukokuuta 2010

0-10 alle 50 sekunnissa

Starttasimme eilen Mikkelissä Kiian kanssa ekoihin VIRALLISIIN agikisoihin ja ei yhtään pöllömmin mennyt, ainakaan näin aloittelijoiksi. Meillä oli kaiken kaikkiaan kolme rataa suoritettavana, kaksi agirataa ja yksi hyppis. Pikkaisen jännitti sään suhteen ett viileneekö hellelukemista yhtään vai ei. Onneksi viileni, olis varmaan kuolema tullut jos ei.

Viikolla kun treenattiin niin meinas ihan oikeesti henki lähteä kun helle oli jopa piinannut viikon verran. Ei sillein etten tykkäisi ett on lämmin, mutt kun ikkunat oli auki talossa yösin ja autollakin ajeltiin ikkunat auki, töissä olin joka toinen päivä myymälässä viileässä niin jotenkin se rupess käymään kurkun päälle. Torstain helteisissä treeneissä kurkku oli jo niin kuiva ja karhee vaikk miten kaatoi vettä sinne. Meinas pienikin pyrähdys kuristaa kurkusta. Oli siinä sitten kiva juosta kun kuristaa ja käskyjä ei meinaa tulla :) No se on onneksi takanapäin.

Kisoihin lähdettiin Buranan ja Voltareen voimalla selän takia ja tietysti kylmälaukun eväiden saattelemana. Oli kyllä hyvät eväät. Ei ollu nälkä, ei kuitenkaan tullut ähky, olo oli juuri sopiva.

Matkaan lähdettiin siinä klo 6.30 kun kisapaikalla piti olla ajoissa alkutarkastuksen takia. Matka alkoi sateisessa säässä mutt onneksi se lakkasi puolen tunnin ajon jälkeen. Mikkelissä pysähdyttiin tavan mukaan ABC-asemalla, koirat pissillä, Kiian juotto ja sitten kohti kisapaikkaa. Kisapaikalla oltiin ennen puolta ysiä niinkuin oltiin ajateltu. Ilmoittautuminen ja melkein samantien mittaukseen. Onneksi tuomarina oli Elina Hannikainen, LAU:sia, niin ei paniikkia. Kiia oli kyll taas sitä mieltä ett ei tarttis siinä pöydällä osoitella sillä mittatikulla yhtään. No onneksi Kiia on niin selvä medi ettei ongelmaa. Sitten vaan odottelemaan ekaa starttia, medejä keskimäärin joka radalla 14 kpl.

Agirata A, tuomarina Elina Hannikainen, ihanneaika 51 sekuntia
Suoritusaika 42,95 (-8,05) ja virhepisteitä 10, sijoitus 2

Agirata C, tuomarina Elina Hannikainen, ihanneaika 52 sekuntia
Suoritusaika 43,86 (-8,14) ja virhepisteitä 10, sijoitus 4

Hyppyrata B, tuomarina Anne Viitanen, ihanneaika 46 sekuntia
Suoritusaika 34,64 (-11,36) ja 0-voittoKuva meidän pokalistista ;) Tarkemmat selostukset kirjaan kun saan ladattua videot niin on helpompi selostaa missä mentiin vikaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti