tiistai 7. elokuuta 2012

Erinomaiset loppukesän näytelmät

Nyt on suoritettu Merrin kanssa kesän viimeiset näyttelyt Mikkelissä ja Kuopiossa erikoisnäyttelyssä. Tuloksiin ollaan tyytyväisiä vaikka häntä tuottikin hieman pään vaivaa, tuppasi välillä olemaan aika levoton. Jos jotain positiivista niin molemmissa näyttelyissä vein Merrin aivan itse ja nämä tulokset saatiin :)

29.7.2012 Mikkeli AVO ERI, tuomarina Alar Müürisepp
"Hyvän tyyppinen ja hyvän kokoinen uros. Kaunis pää mutta hieman epäsuorat päänlinjat. Hyvä kaula ja selkälinja. Hyvin kehittynyt rintakehä. Hyvät etu-ja takaraajat. Vapaat liikkeet. Väri saisi olla puhtaampi. Hyvä turkki ja luonne"

Kilpailuluokassa jäätiin juuri viidenneksi!5.8.2012 Kuopio erikoisnäyttely AVO ERI2 SA, tuomarina Partrigne Gill

" Bluemerle. 2 years old. Coat have correct texture and good colour. Although he is up tp size, he is well made. Has good front & nice deep chest and good over feet. He has a pleasing headshap and nice dark eyes. Wellshaped and good ears. Excellent length of neck and going into nice sweep over the cromp(?). He is tyve(?) and his tail is of correct length. Well handed and moved well. Owner must keep his tail down"

SA:n sai 12 koiraa ja Merri oli ainut bluemerle. Tuomari kävi koirat hyvin läpi ja katsoi liikkeitä moneen kertaa. Selvittiin PU-kehässä vielä 6 parhaan joukkoon ja tuomari punnitsi kauan meidän ja trikkiuroksen välillä. Trikki valittiin kuitenkin loppujen lopuksi neljänneksi. Minusta tuntuu ett häntä ratkaisi tässä asiassa kun Merri oli ainut minkä häntä oli hieman levoton välillä. Tuomari tykkäsi selvästi pienemmistä uroksista sillä kaksi parasta oli junnuja ja pienempiä kuin esim. Merri. Siinä suhteessa ollaan tosi tyytyväisiä ett saatiin sellainen arvostelu kuin mikä jopa pitää paikkansa. Olishan se ollut kivaa tuoda kotiin vielä toinen pokali mutt siihen se olisi jäänytkin. Serti meni voittajalle! Sertin metsästys jatkuu messarissa, mutt sitä ennen aksaillaan reilusti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti