sunnuntai 12. elokuuta 2012

Kouvolan agikisat

Eilen oltiin Kiian kanssa kisaamassa Kouvolassa pitkästä aikaan. Meillä ei ole koskaan sujunut siellä, vaan aina on mennyt enemmin tai vähemmin pieleen. Yleensä se enemmin! Tällä kertaa aattelin ottaa tavoitteeksi ett saatais nyt hyvällä menolla yksi muumi-muki kaappiin muitten joukkoon ja lakuja :).

Aloitettiin hyppiksellä!


En kerinnyt käymään edes lämppäesteillä testailemassa radan vaikeinta kohtaa, joten jouduttiin radalle melkein kylmiltään. Kaikki kariutui jo tokaan esteeseen kun Kiia meni keppien sijasta putkeen. Olin metrin liian lähellä keppejä kun olisi pitänyt olla lähempänä ekaa hyppyä ja viedä näin liikkeellä kepeille. Nyt ei ollut kunnon liikettä ja putki veti pienen silverfoxin. Halusin kokeilla vetoa vaikka olisi ollut muitakin vaihtoehtoja. Päätin kuitenkin ett vedetään loppu aivan täysillä kun suurin osa esteistä oli vielä jäljellä. Ja näin tehtiin. Juostiin aivan täysillä ja välillä olin niin edellä ett tuntui ett tila loppuu kesken! Harvinaista näin meikäläisellä :). Loppurata vedettiin puhtaasti ja vauhti oli mahtavaa. Oltais varmaan saatu muki ja lakuja sillä suorituksella.

Tokana sitten päästiin jo agiratoja pariin.


Nyt aloitettiin rata toisesta suunnasta vaikka olin varautunut tuohon putki-keppi yhdistelmään. Kolmoselle päätin tehdä saksalaisen jotta oma liikkeeni pysyisi mahdollisimman hyvänä. Päätin juosta taas niin kovaa kuin kintuista pääsisin enkä jäisi ollenkaan varmistelemaan. Puomin päähän kunnon kontakti-käsky niin sain tosi hyvin ohjattua hypylle. Putken jälkeen sain taas mielettömän etumatkan eikä ollut kiire missään vaiheessa. Tämä jatkui koko loppuradan ajan. Loppujen lopuksi olin maalissa ennen Kiiaa :). Sain jätettyä sen suorittamaan keinua niin olin jo puolessa välissä putkea kun Kiia vasta lähti keinulta! Tuloksena 0-voitto!!!

Vikana oli toinen agirata.


Jotenkin omaan suorittamiseen vaikuttaa aina kun porukkaa tulee lisää paikalle ja hirvee härdelli on ympärillä. Tämä siis siitä kun maksilaiset tuli kisapaikalle. Tuttuja tulee ja kyselee kaikkea ett miten on mennyt jne. Ei se haittaa jos sellainen härdelli on ollut koko ajan mutt sitten kun se tulee just vikalle radalle niin jotenkin oma keskittyminen järkkyy. Tämä näkyi hieman omassa tekemisessa, jälleen kerran! Pitäisi päästä siitä eroon!
Tämä rata ei mennyt ihan niin kuin oli ajatus. Kiia jätti kepit kesken tokasta vikasta välistä, aargh! Aloitettiin alusta sillä meillähän ei keppejä jätetä kesken. Sitten muurille ja hyppy. Sitten omasta mielestä Kiia meni seuraavan hypyn takaakiertona kun piti mennä suoraan. Jatkettiin kuitenkin matkaa. Lähetys putkeen ja kerta kun Kiia irtosi niin mielettömän hyvin niin päätin ottaa puomille vasemmalta puolelta jostain puomin puolesta välistä ja tehdä sitten persjätön sen jälkeen. Se onnistui aivan mielettömän hyvin. Putken jälkeinen keinu oli aivan hirveetä säätämistä kun Kiia ei meinannut millään hahmottaa ja tajuta ett mihin hänen pitää mennä. Piti melkein nenästä pitäen näyttää ett tuonne! No loppu mentiin vaan kaahaillen. Näin jälkeenpäin hieman harmittaa kun ois pitänyt kunnolla vaatia Aan kontakti pysähdyksellä mutt nyt Kiia tais loikata sen aivan sikaillen kun vedätin sitä mielettömästi ilman käskyä. No oma moka!

Saatiin kuitenkin muumi-muki ja kouvolan lakuja :) En edes itse niin ajatellut ett se nollavoitto tuli ja nyt on plakkarissa se sekä tupla. Nyt vaan muutama irto nolla niin on homma hanskassa ens kesää varten. Nyt voi lähteä kevein mielin viikon päästä Mikkeliin kisoihin kun ei ole niiiiiin suuria suorituspaineita.

P.S. Harmittavasti ei ole videoita näyttää kun ei ollut varsinaista kuvaus-assistenttia mukana! Videot on vain miun päässä ja sieltä katsottuna oli aivan mieletöntä menoa ja aivan sairaan hyvä fiilis jäi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti