tiistai 7. helmikuuta 2012

Shadeland Absolute Truth

Ihmiset tekevät aika ajoin sukututkimuksia joten miksen siis minä olisi yksi niistä. En todellakaan lähtenyt tutkimaan omaa sukuani vaan ihan mielenkiinnosta katsomaan millaisia sukulaisia Kiialle löytyy isän puolelta. Äidin puolelta nyt ei tartte niin kovin pitkältä etsiä, riittää kun kääntää päätä hieman niin näkee jo kaksi kappaletta :)

Joten lähdetään hieman liikenteeseen. Aloitetaan isovanhemmista ja jatketaan siitä sitten muutamiin jälkeläisiin. Roopella on rekisteröity Suomeen 18 pentuetta, joista aika moni on trikki-soopeli yhdistelmiä. Merle-trikkipentueita on 6. Aika harvasta merlestä löysin kuvia, joten otin vain muutaman Kiian sisarpuolen esittelyyn. En ole rasisti soopeleita kohtaan mutta jotenkin merlet on vaan se intohimo :)

isänemä: Riishill's Riis-Sengaliis
isänisä: Riishill's Marco Polo


isä: Shadeland Absolute Truth 

Roopen lapset
Cadinan Top Star, Susadan Hurvitellen, Sinisilkin Suvensini ja Amarantes Shaal Nur
Minitiimin Shine on High
emänä: Susadan Hurvitellen
Funnytail I'm too Famous


Ja muita Roopen sukulaisia eli 
<--tyttären poika ja
-->tyttären tyttären tytär
(jonka isä on Kiian eno)


Kiia ja Sinna (+Rasmus) ovat Roopen viimeiset jälkeläiset. On todella mahtavaa nähdä miten tietyt piirteet ja ulkonäkö periytyvät sukupolvelta toiselle. Myös Roopen vanhempien piirteitä on vieläkin näkyvissä muissa niiden jälkeläisissä, esim. Muskan isässä (eli Riishill's Marco Polo on Muskan isän emän isä). Voi vain sanoa että veri on vettä sakeampaa!

3 kommenttia:

 1. Hei vaan! Terveiset Suvensinen kotoa. Tämäpä oli mielenkiintoinen postaus. Nilla on siis yksi Roopen jälkeläisistä - täyttää pari päivän päästä 6 vuotta. t. Riitta Mälkönen

  VastaaPoista
 2. Hei! Löysin blogiisi sattumalta Shadeland kennelin kautta. En voinut olla kommentoimatta kun olit tällaista sukututkimusta tehnyt ja juuri tänään meillä juhlitaan Kiian isän veljen, Aatun ( Shadeland Actual Life) 16-vuotis syntymäpäiviä. Aatu supervaari lähettää terveisiä veljentyttärelleen ja kertoo pomppivansa vielä lähes nuorten lailla sekä ratkovansa koirien strategiapelejä intohimoisesti :) Toivottavasti terveysgeenit kulkevat hyvin suvussa :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla Kiian enon viettävän kunnioitettaa 16-vuotis syntymäpäivää. Toivottavasti on saanut elää hyvän vanhuusiän. Kiia täytti vasta 9 vuotta mutta on edelleen koko porukan ikuinen kakara ja silloinen ilopilleri ettei toista sellaista ole. Pidetään siis peukkuja että terveysgeenit kulkevat hyvin suvussa!

   Poista