sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Merlet liitää...

Tällä viikolla ollaan todella nautittu talvesta ja kylmyydestä :) Huh huh... on melkein nassu jäätynyt tuolla ulkona. On saanut ihan kympillä laittaa päälle ett tarkenee. Koirillakin on ollut viime päivinä puvut päällä kun mittari on näyttänyt -14 ja siihen lisätään todella kova tuuli. Hrrr!!!

Treenaamassa ollaan käyty tällä viikolla parisen kertaan. Treeneissä ollaan keskitytty enimmäkseen Merriin joten treenit on ollut Kiialle ehkä hieman helppoja mutt niissä on sitten hyvä keskittyä pikku jippoihin :)

Keskiviikkona käytiin ottamassa vasemman puoleinen radan pätkä ihan sillä ajatuksella ett Merri toimii myös miun oikealla puolella. Tahtoo aina välillä punkea väkisin takaisin vasemmalle puolelle. Tuossa pätkässä ei ollut mitään ongelmaa vaan meni tosi upeasti. Kokeiltiin myös käänteisessä järjestyksessä johon heitin myös ekaa kertaa takaaleikkauksen hypylle. Otettiin pari kertaa avustettuna lelun kanssa jotta Merri tajuaa kääntyä oikeaan suuntaan mutt onneksi on fiksu poika. Pari lyhyttä kertaa jonka jälkeen pystyikin ottamaan koko radan myös takaaleikkaukselle. Hyvä Merri!

Eilen sitten tehtiin toinen rata. Siinä huomasi selvästi miten Merri tahtoo hakeutua koko ajan miun vasemmalle puolelle. 4 hypyn jälkeen tein valssin niin johan jäbä oli vasemmalla puolella ja meni 5 hypyn ohi suoraan putkeen. Ei noin! Otettiin kinkkua kourallinen ja otettiin käteen-tulemis-harjoituksia. Onneksi omaa jälleen fiksun miehen niin parin kerran oton jälkeen Merri jo tajusi huomattavasti tiukentaa hyppyään ja tuli juuri oikein oikealle puolelle. Tuo on kyllä todella tärkeä juttu mikä pitää ruveta todella opettamaan. Merri on onneksi oppinut ensin irtoamaan niin on paljon ihanampi ruveta opettamaan tuota käteen-tulemista. Kiialla asia oli juuri toisinpäin ja se on paljon vaikeampaa. Kiia toimi pätkällä kuin ajatus ja sain todella siinä kokeilla eri juttuja.
Kokeiltiin Merrin kanssa vielä keppejä ja kokonaista puomia Merrin ollessa irti. Kepit meni todella upeasti kun otettiin suora lähestyminen. Avokulmat ei tahdo vielä oikein onnistua joten malttia pitäisi saada molemmille. Merrillä on aivan uskomaton tekemisen meininki ett sitä on niin huippu katsoa. Malttia pitäisi kyllä kehittää niin pysyisi joissain asioissa keskittyminenkin pidempään. Keppien kanssa se on ollut hieman ongelma kun Merri ei tohkeissaan tahdo kestää kovinkaan montaa toistoa vaan sitten tulee roiskimisia. Ekalla kerralla menee todella hienosti ja ehkä vähillä verkoillakin mutt jos otetaan enemmin toistoja niin sitten pakka hajoaa ja ruvetaan roiskimaan. Oon edelleen hommaamassa niitä kirkkaita kaareja mutten ole jostain syystä saanut aikaiseksi. Pitäisi vaan ottaa itseään niskasta kiinni :)
Puomia otettiin myös siis eka kertaa Merrin ollessa irti. Pikku mies uskalsi mennä todella hienosti puomin. Hienoa! Nyt pitää vaan odottaa hieman lauhempia kelejä, sillä puomin pinta on muuttunut hieman liukkaaksi niin en oikein uskalla riskeerata mitään Merrin kanssa. Purettuna voin ottaa uudemmalla puomilla, joten todellakin kontaktiharkoiksi menee. Ehkä se ei ole mikään huono juttu. Kisaamaan päästään vasta kesällä niin kyllä me keritään se puomikin harjoitella kokonaisena vaikka kuinka monta kertaa.

Mutta ei muuta kuin Hyvää Hoosiannaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti