keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Huomio

Syksyn pimeydet ovat jälleen saapuneet luoksemme. Onneksi nyt sentään on satanut maahan valkoinen lumi mikä valaisee aivan uskomattomasti pimeää vuoden aikaa. Meillä on ollut koirilla aina huomioliivit, Hurtta-merkkiset. Käytän niillä jopa huomioliiviä enemmin kuin itselläni. Tyhmää mutt tärkeysjärjestys sekin :)

Kävin tuossa vähän aikaa sitten ostamassa kummallekin koiralle uudet huomioliiivit, Hurtta Lifeguard mallistosta. Näin tuotteita jo silloin Lahden näyttelyssä, mutta en voinut ostaa niitä sieltä kun ei ollut Kiiaa mukana. Kiialle olisi kyllä mennyt vielä oikein hyvin se meidän vanhakin mutt Merrille se ei ole sopinut koskaan kovinkaan hyvin. Vanhassa mallissa kiinnityshän on erittäin yksinkertainen eli remmi vatsan alta ja kiinni. Joo Kiialla toimii tosi hyvin kun sillä on sileä vatsa. Merrin vehkeet tuppas aina olemaan väärässä kohdessa, tai voisko sanoa ett liivin kiinnitysnaru on väärässä paikassa. Muutenkaan liivi ei meinannut koskaan kestää kunnolla paikallaan vaan se roikkui aina toisella kyljellä. Halusin vihdoin sellaisen liivin mikä ihan oikeasti kestää paikallaan eikä sitä tarvi olla koko ajan oikomassa ja laittamassa paremmin. Me nimittäin käytämme liivejä melkein koko tämän pimeän talviajan, jopa päiväsaikaan. Nää meidän pikkuiset harmaahapsit tahtoo "hukkua" aina välillä tuonne lumen keskelle, varsinkin lumimyräkän aikana :)

Kuvissa Merrillä pinkki ja Kiialla keltainen liivi. Merrille tietysti jouduttiin taas tekemään pieniä muutoksia liivin mahaosaan kun taas tuli vastaan nämä urosten pikkuominaisuudet. Vatsakappaleeseen tehtiin kriittiseen osaan sellainen U-muotoinen reikä mikä mahdollistaa sitten taas hyvin reviirin merkkaamisen :)
Hurtta Lifeguard-mallistossa oli 3 erilaista mallia huomioliiveistä niin me otettiin niistä se kaikkein Pro eli kiinnitys on vetoketjulle selästä. Koirat näyttää aivan siltä kuin niillä olisi paidat päällä. Mutt tarttee kyllä sanoa ett nyt kestää kyllä liivit päällä ja paikoillaan. Ei oo kertaakaan tarvinnut asetella niitä. Laittaa vaan päälle ja menoksi. Liivien hyvä puoli on myös se kun niissä on fleecevuori niin se myös hieman lämmittää. Eikä ole ainakaan vielä kerännyt lunta vatsakappaleeseen vaikka tänäänkin juostiin pelloilla lumessa. Hyvä ostos ja hintansa veroinen! Vanhat pysyvät myös maisemisssa, sillä ajattelin pitää niitä vaikka Back-on-Trackin päällä.

Lopuksi vielä videopätkä missä Merri ja Kiia esittelevät uusia liivejään todella syyspimeässä taskulampun valokeilassa.

Kaikille oikein turvallista pimeää aikaa, laitetaan omat kullat näkymään!

2 kommenttia:

 1. Kiva lukea teidän kuulumisia! Myöhäiset onnittelut uudelle kolmosluokkalaiselle! Go Kiia go!! :)

  Ihanat noi liivit!! :) Me halutaan kans! Oliko kovinkin tyyriit?

  -Jenna

  VastaaPoista
 2. Heippa! Kiia kiittää!!!
  Hiiih...vastaus tulee hieman myöhässä. Huomaa ettei oikein tule seurattua vanhempia tekstejä kommenttejen varalta mutt parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Eli kyllähän liivit oli aika tyyriit, oliko 37€ mutt ovat kyll sen arvoiset. Toisiin en vaihda, suosittelen!

  VastaaPoista