sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Onneksi olkoon!

Rakas Kiia täyttää tänään 3v.
Mun oma mussukka, nassukka!
Paljon onnea! "Mulla on tennispallo, kjäh kjäh"

Kiia viettelee synttäreitään hieman rauhallisimmissa merkeissä kun raukka tuli torstaina kipeeksi. Jotain vatsavaivoja. Oli koko torstain iltapäivän aivan vaisu, oksenteli koko yön ja aivan naamasta näki kuinka mahaa koski. Perjantaina mentiin heti eläinlääkärille ja röntgeniin, varmuuden vuoksi. Mitään vieraita/vaarallisia esineitä ei löytynyt. Epäiltiin ett Kiia oli keskiviikkona syönyt jotain sopimatonta maalla ollessaan eli toisin sanoen syönyt varmaan kanan kakkaa aivan urakalla. Kiia oli vielä puolisen tuntia tiputuksessa jottei heti tarvinnut miettiä nesteytystä. Lääkkeiksi saatiin oksennuksen estoa, närästykseen ja sitten vielä yleisesti tabuja mahan hyvinvointiin + vielä i/d ruokaa viikoksi. Loppupäivän Kiia koisi omassa pesässään lammastalja peittona. Hyvin uni maittoi.

Nyt jo sunnuntaina Kiia on riekkunut aivan entiseen malliin. Mitä enemmin hyppimistä ja ääntä niin sitä enemmin ja paremmin tietää ett neiti on kunnossa :). Vielä ei kuitenkaan menty agivalmennukseen vaan Kiia sai jäädä pihavahdiksi ja "haravoimaan" pihaa. Itse en jättänyt agitreenejä väliin vaan otin Merrin mukaan. Toinen oli aivan innoissaan kun pääsi messiin. 
Otettiin ihan yksittäisinä esteinä keppejä ja puomia. Juuri ennen kuin lähdettiin treeneihin niin kokeiltiin pihalla keppejä 4 verkolla - meni tosi hienosti. Samaa kokeiltiin hallilla. Ekalla kerralla upeaa, sitten taas intoa tuli liikaa mukaan ja ei oikein maltettu mennä joka välistä. Aattelin jossain vaiheessa hommata ne kirkkaat kaaret niin pääsis niitten avulla verkoista paremmin eroon. Sitä ennen voisin kokeilla hieman lyhyempiä keppejä niin pääsis nopeammin palkkaamaan. Onneksi ei oo vielä lunta maassa niin pääsee kokeilemaan pihalla vaikka mitä. 
Puomi on nyt alkanut mennä todella upeasti. Vielä reilu viikko sitten pelotti aivan mielettömästi mutt torstain omassa junnuryhmässä tahkottiin varmaan 4 kertaa putkeen puolelta toiselle niin pelko jäi sinne. Ekalla kerralla hieman pelotti mutt kun vaan jatkettiin niin lopussa mentiin jo todella reippaasti. Nyt sitten puomille mennään sellaista kyytiä ett aivan pelottaa. Kynnet senkun raapii pintaa kun toisella on niin hinku päästä eteenpäin. Varsinaista kontaktitreeniä otettiin jälleen puretulla puomilla. Se meni todella hienosti. Intoa on kyll niin paljon ett en tiiä milloin uskallan laskea sen irti hihnasta ettei se sukella suoraan namikupille. Pysähtyä kun pitäisi muistaa kontaktialustalle :) Merrillä on kyllä aivan mieletön tekemisen meininki, siis aivan uskomaton. Sen kanssa on kyll niin kivaa tehdä ja touhuta. 
Torstaintreeneissä otettiin pitkästä aikaan pussiakin. Edellisen kerran otettu varmaan joskus kesäkuussa. Aattelin ett vien lelun etupalkaksi ja pikkaisen raotan pussia. En edes saanut kankaasta kiinni kun jätkä jo sukelsi läpi. Hullu! Okei varasti mutt en viitsinyt torua siitä vaan otettiin heti uudestaan ja kunnon vauhdilla. Merri tuli läpi niin nopeasti, ei minkäänlaista hidastamista havaittavissa. Ilmeisesti putki hullusta saa myös pussihullun :). 

Ens viikolla kummallakin on vain yhdet viralliset agitreenit kun sunnuntaina suunnataan Merrin kanssa Lahden näyttelyyn, eka esiintyminen junnuluokassa. Hieman jo jännittää! Onneksi pääsee edellisenä päivänä fiilistelemään tunnelmaa kun mennään Stiinan ja Lilin kanssa. Voi olla ett takaisin tullaan ainakin kassillinen tavaraa mukana :) Jos sieltä sais vaikk viimeistään Kiialle synttärilahjaksi luvatun frisbeen. Meidän entinen alkaa olemaan hieman jo ehtoon puolella, kiitos Merrin. Kiia leikkii tavaroillaan aina niin kiltisti mutt Merri on sitä mieltä ett hajota ja hallitse! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti