sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Niin ylpeä!

Merri näytti taas kaikille miksi hän on niin suloinen ja ihana ja komea ja mahtava ja upea!
Ensiesiintyminen Lahden junnukehässä ei voisi (melkein) mennä paremmin. Tuomarina oli norjalainen Mette Tufte.

Tuomari vaikutti todella mukavalta. Heti ensimmäiseksi hän kätteli kaikki koirakot ja toivotti hyvää huomenta. Sitten moikkasi koirat jonka jälkeen juostiin pari kertaa kehää ympäri. Onneksi oltiin Merrin kanssa ensimmäisiä sillä me saatiin juosta reippaasti kun muut vaan matelivat lähes kävelyvauhtia. Sitten vaan pöydälle. Sain asetella Merrin aivan rauhassa pöydälle, jonka jälkeen tuomari vasta tuli tutkimaan. Itse hieman yllätyin kun sainkin asetella, koska normaalisti tuomarit eivät odota yhtään vaan hyökkäävät suoraan kimppuun. Merrikin hieman ihmetteli miksi pitää seisoa paikallaan eikä kukaan sorki. Pikkaisen kroppa vääntyi sivulle kun tuomari tutkiskeli, onneksi kuitenkin jalat pysyivät paikallaan. Merri on ilmeisesti tottunut näihin suoraan-kimppuun-tuomareihin eikä mihinkään sievistelijöihin.

Liikkeet meni todella hienosti. Kehään oli laitettu punaiset matot mitä pitkin juostiin. Aluksi hieman kauhistelin asiaa mutt todellisuudessa ne toimikin todella hienosti. Kaikki juoksivat täsmällään samaa rataa ja näyttihän se hienolta kun mentiin mattoja pitkin. Muutaman kerran Merri haukotti oikein makoisasti mutt ei se muuta kuin naurattanut. Voi toista, vissiin hieman väsytti aikainen herätys! Täältä löytyy pätkä liikkeistä.
Pöydän edessä seisominen ei ihan sujunut niin hyvin kuin olisin halunnut. Otin eka kerran karvaisen vinkuhiiren mukaan koska sen avulla Merri on malttanut seisoa paremmin ja kauempana. Nyt vissiin häiriötä oli kuitenkin sen verran ett meinasi tulla liian lähelle. Muutamissa kuvissa näkyykin kun takajalat pyrkii peffan alle.

Olin juuri korjaamassa Merrin asentoa kun vaaleanpunainen nauha lykättiin naamani eteen. Haa Kiitos! Meitä junnuja oli 10 ja me oltiin ainoita ketkä saivat ERIn. Muut sai EH ja kaksi jopa H:n. Eli JUN1 plakkarissa.
Paras uros kehässä meitä oli 7, me, 3 avoimen urosta ja 3 valiota :) Loppujen lopuksi meitä oli me, Pikikuonon Brad Pitt ja joku avoin ja joku valio. Vaihdettiin Bradin kanssa paikkaa, se paalupaikalle ja me neljänneksi.
Lopputulokseksi ERI PU4 ja vielä Vara-Serti :) Ei hullummin ollenkaan! Hienoa Merri, Upeaa!!! Oon niin ylpee!!!


Arvostelu löytyy näyttelyt-osiosta!

5 kommenttia:

 1. Suuren suuret onnittelut:-) Hieno koira ja hienosti esitetty!
  Ei ollut tuloksista päätellen todellakaan mikään "pinkki"-tuomari...joten seurataan mielenkiinnolla jatkoa...:)

  terkuin Jaana&Iisa&Into Kuopiosta

  VastaaPoista
 2. Kiitos Jaana!
  Siskoni kertoi juuri että tuomari oli ollut snautsereilla kesällä ja silloin oli jakanut aika hyvin ERiä. Nyt ei todellakaan. Nartuillekin meni pääsääntöisesti EH:tä ja näkyi jopa T. Eli aika tyytyväisiä ollaan :)

  VastaaPoista
 3. Supersuuret onnittelut velipojalle! Upea junnukehien valloitus! Vau! Maya lähettää terveisiä Merrille - ehkä ensi vuonna sisarukset osuvat samaan näyttelyyn, meidän näyttelyvuosi on tältä vuodelta ohi. Itse varmaan tulen Messariin katsomaan.

  T: Sirpa & Maya

  VastaaPoista
 4. Ei voinut hymyilemättä katsoa Merrin haukottelua :) Selvä hurmuri!

  VastaaPoista
 5. Merri on kyll sellainen hurmuri ett sen kanssa on niin ihana olla kehässä, ja vähän muuallakin :)

  VastaaPoista