keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Sm-kisoihin valmistautumista

Lihashuoltoa ja lepoa!

Edellisistä kisoista tulee vkonloppuna kaksi vkoa ja tässä välissä ei olla käyty hallilla kertaakaan, saati että oltais edes nähty agilityesteitä. Kiia kävi silloin viime ma fyssarilla käsiteltävänä ja sieltä tuli ohjeena pitää levossa koko viikko. Eilen hieroin Kiian, pääpainona reidet, olkavarren alueet, lapa sekä selkä. Aika hyvässä kunnossa, pientä kireyttä oli havaittavissa, mutta nyt Kiia liikkuu paljon paremmin ja puhtaammin. Oon koko ajan seurannut haukan lailla miten Kiia käyttää vasenta takajalkaansa ja oon kyllä tyytyväinen muutokseen! Jalan liike näyttää lähes normaalilta :)! Huomenna käydään tekemässä pikaiset muistutustreenit!


Istumalihasten treenausta ja aikaisia herätyksiä!

Tällä vkolla oon joutunut heräämään, ja joudun vielä kerran heräämään, paljon normaalia aikaisemmin. Ja ihme ja kumma niin syy ei liity mitenkään koiraharrastukseen! Tällaista ei ole tapahtunut sitten... öööö... en edes muista! Tämän kertainen syy löytyy työhaastatteluista! Kävin eilen ryhmähaastattelussa Helsingissä klo 7.15. Siis oikeasti klo 7.15!!! Herätys oli klo 3 aamulla, joten oli todella pirteää lähteä ajelemaan 4,5 tunnin yöunien jälkeen! Onneksi matka ja koko päivän kestävä koomailu ei ollut turhaa, sillä minut kutsuttiin vielä yksittäishaastatteluun. Ja se on sitten huomenna klo 9.15. Saa siis nukkua pari tuntia pidempään ;)! Pidetään peukkuja ettei tämäkään reissu ole turha!


Kisanälän kasvattamista!

Tänään sekä huomen illalla olis talkoovuoro seuramme iltakisoissa. Oma vire ja nälkä päästä radalle pysyvät hyvin yllä kun katselee muiden menoa radalla ja sitä iloa! Onneksi omat työhommat ovat sellaiset että kerkee jopa katselemaan koirakoiden menoa! Näin tämä vko menee nopeasti ettei meinaa edes tajuta vkonlopun jo saapuvan!

Kisakirjettä ja lähtölistoja odotettiin kuin kuuta nousevaa kunnes maanantaina päästiin piinasta. Medien joukkuefinaali alkaa vasta klo 14:00 joten me saadaaan rauhassa ajella Tampereelle ja virittäytyä kisatunnelmaan. Ensimmäinen kerta kun sitä ankkurina astelee joukkueradalle. Pikkaisen meinaa jopa jännittää, sillein hyvällä tavalla! Sunnuntaille toivottiin ett oltais vasta vikassa tai tokavikassa tutustumisryhmässä ett voitais herätä omaan tahtiin ja saatais syötyä kunnolla aamiaista! Ja kattia kanssa; me startataan Kiian kanssa nrolla 7 (The Lucky Number) eli todellakin seitsemäntenä! No onpahan homma nopeasti ohi ja kerkee hotellille takaisin syömään aamiaista, sillä Stiinan ja Lilin vuoro on vasta klo 11:20 jälkeen! Jos finaaleihin selvitään niin siinä sitä odottamista vasta piisaakin. Tosissaan me kisataan heti aamu kasin jälkeen ja medien finaali on vasta viimeisenä vuorossa, arvioitu aika klo 15:50! Harmittavasti tuo sääkään ei näytä kovin suosiolliselta joten on täysi työ pitää itsensä ja koira lämpimänä koko pitkän päivän! Onneksi oikeaan vireeseen virittäytyminen käy nopeasti ja helposti, ainakin Kiialla!


Lomailua!

Itse olen nyt leikkinyt olevani lomalla... ollaan haettu metsästä puita, kärrätty niitä puukuuriin, leikattu nurmikkoa oikein urakalla, pesty mattoja järvessä (ja jopa autokin rannassa), nautittu olosta ja hengailtu sekä syöty jäätelöä! Kesä"lomareissu" ollaan suoritettu vierailemalla tässä lähialueilla. Eilen käytiin mm. Kotkassa kun oltiin paluumatkalla Helsingistä! Ja pitihän sitä käydä Sapokassa jälleen ihastelemassa upeita kukkaistutuksia ja ottamassa instagram-kuvia koirista :)!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti