maanantai 27. tammikuuta 2014

Maalla virkistäytymässä!

Tänään päästiin harmaiden kanssa pitkästä aikaan käymään maalla! Kyllä olikin virkistävää käydä aamulenkki pelloilla ja järven rannalla koirien juoksennellessa vapaana!















Muska ja pikku prinsessa jäivät kotivahdiksi! Pikku neiti on kasvanut todella vauhdilla ja Muskakin viettää nykyään osan aikaansa "aikuisten" seurassa. On kuitenkin tarkka ettei kukaan ylimääräinen mene pentuhuoneeseen ;). Saa nähdä milloin vahtiminen loppuu ja Kiia pääsee oikeasti tekemään tuttavuutta pikku prinsessaan!

Tämä pentu tuli kyllä otolliseen saumaan kun itse olen ollut parisen vkoa kotona töitten loppumisen takia. Nyt olisi tarkoitus aloittaa yrittäjyys; starttiraha hakemus on laitettu vetämään ja odotellaan tietoa pääsenkö ens vkolla alkavaan, 3 vkoa kestävään yrittäjyyskoulutukseen! Asioita ja ideoita ollaan pyöritelty päässä! Toimitiloja ollaan jopa käyty katsomassa mutta ne eivät olleet sopivia! Toimitiloja etsitään edelleen että päästään kunnolla toteuttamaan itseämme! Eiköhän asioilla ole tapana järjestyä! Onneksi minulla on ympärillä ystäviä ketkä ovat auliisti auttamassa ja neuvomassa jos tarviin! Aivan ihanaa! Mikään ei voita kunnon tukiverkostoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti