sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Viikko eteenpäin

Jälleen on vko vierähtänyt ja mitäpä sitä ollaan saatu aikaiseksi! No ainakin lomailtu, ihmetylty kun pikkuneiti kasvaa huimaa vauhtia, suunniteltu bisneksiä ja pohdittu tulevaa!

Pikkuneiti siis täytti eilen 2 vkoa! Nyt on silmät auki joilla näkee maailmaa. Maailma on ihmeellinen paikka mitä pitää tutkia haparoivilla askelilla. Joskus otetaan nokoset ja nautitaan maitobaarin antimista. Joskus riidellään kun joku ei miellytä eikä saada tahtoaan läpi. Kuviakin ollaan otettu sekä hieman videon pätkää. Neiti pääsi vkopäivänsä kunniaksi myös manikyyriin kun leikattiin ekan kerran neidin kynnet. En oo kyllä koskaan leikannut noin pieniä kynsiä ;).


Ens vkolla aloitan 3 vkoa kestävän Yrittäjyyskoulutuksen! Jos sen aikana saisi paljon arvokasta tietoa sekä viimeisetkin palaset loksahtaisivat kohdalleen. Starttiraha-hakemuksen olen jo lähettänyt mutta pitäisi vielä tehdä liiketoimintasuunnitelma, jotta päätöksen saisi. Oon paljon miettinyt ja pähkäillyt monia vaihtoehtoja ett mikä olisi paras ja kannattavin vaihtoehto toteuttaa bisnestä; vuokratako oma toimitila vai toimisiko jonkun muun tiloissa, vai ostaisiko jopa sellaisen kiinteistön mikä toimisi kotina sekä liiketilana! Eniten kallistun kuitenkin tuon jonkun muun tiloissa toimimiseen eli maksaisin proviikan tilan haltijalle.

Oon niin haaveillut pitkään muuttamista maalle missä saiasi asua aivan omassa rauhassa sekä koirat saisivat kirmailla pelloilla ja metsässä, ja saisi lenkkeillä ilman hihnoja. Tarkoituksena olisi myös saada agilityyn pieni harjoittelupaikka, kenttä ulos ja talvea varten pieni tila sisätiloihin ettei tarvitsisi aina lähteä oman seuran halliin treenaamaan pikku-tekniikkajuttuja! Oon jo pyöritellyt muutamia vaihtoehtoja mitä on ollut myytävänä. Kunhan ekaksi saadaan bisnes kuntoon ett sais edes lainaa oman talon ostoon!

Ja mitä tulee agilityyn niin onneksi vkon päästä päästään taas askel eteenpäin tämän kevään harjoitteluja ajatellen. Ens su eli 9.2. on ensimmäinen valmennuskerta ACE SUPER ryhmässä. Kevään aikana 6 valmennuskertaa toukokuun loppuun asti, aina 3 vkon välein. Tätä me ollaan ootettu Merrin kanssa. Harmittavasti OJn piti aloittaa kanssa oma treeniohjelma tässä kevään aikana mutta se ei nyt toteutunutkaan. Nyt joudutaan menemään hieman kauemmaksi oppia hakemaan. Pääasia että sitä nyt jostain saadaan!


Tarkoituksena on myös käydä muillakin ulkopuolisilla kouluttajilla sekä nyt vihdoin ja viimein laatia se harjoitusohjelma treenejä ajatellen. Kisoja ollaan kans katseltu mutt pitää vielä tarkastella tarkemmin päivämääriä ettei tule päällekkäisyyksiä! Jos vaikka saatais molemmille harmaille ne sm-nollat kasaan! Mm-karsintoihinhan me ei olla menossa, sillä ei todellakaan lähdetä Rovaniemelle kun ei ole mitään mahdollisuuksiakaan päästä joukkueeseen. Ei ihan painita samassa sarjassa! Meillä on pieniä suunnitelmia suunnata Ruotsiin serti jahtiin kun viime kerralla jäi niin harmittavan lähelle se Merrin serti! Merri nyt tietysti jatkaa serti jahtia myös täällä ihan koti Suomessakin ett jos vaikka herrasta saatais valio tänä vuonna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti