keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Urheilukoirahieroja

Viime sunnuntaina siitä tuli totta! Nyt vihdoin ja viimein minusta tuli urheilukoirahieroja :)!

Takana on paljon ajettuja kilometrejä (5x670km), monta tuntia opiskelua niin lähiopetusvkonloppuina kuin kotonakin keittiön pöydän ääressä, harjoitushierontoja sekä paljon euroja! Mikään ei ole ilmaista, mutta onneksi kaikkea ei voi mitata rahassa! Kaikki tieto on kyllä ollut eurojensa arvoista!

En voi muuta todeta kuin sen että miten paljon on ollutkaan hyötyä ihmispuolen anatomian ja fysiologian tankkaamisesta; nimet ja latinalaiset termit ovat olleet entuudestaan tuttuja! Ei mennyt arvokasta aikaa uuden oppimiseen vaan pystyi keksittymään ihan toisella tavalla asioihin. Eniten aikaa ja vaivaa oli erilaisten tapausten hahmottamisessa! Onneksi meillä on hyvät ja arvokkaat luentomateriaalit mihin voi aina turvautua ennenkuin asiat alkaa tulla selkäytimestä. Näin valmistumisen jälkeen alkaa vasta se todellinen oppiminen... Työ opettaa!

Viime vkonloppu oli jotenkin niin jännää aikaa! Loppukoe raastoi hermoja kun oli niin epävarma omasta suorituksesta. Illalla oli vielä näyttökoe mutta se onneksi meni kuin vettä vaan. Sen verran iskostunut liikemuistiin eri otteet ja venytykset. Onneksi meillä oli mielenkiintoisia aiheita niin jaksoi vielä malttaa istua luennoilla! Saatiin lisää arvokasta tietoa esim. lisäravinteista, ravinnosta, Tellington metodista ja monesta muusta aiheesta!

Kaikki vkonloput olivat kyllä aivan mahtavia! Tutustuin jälleen ihaniin ihmisiin, mutta aivan erityiskiitokset Pialle!!! Ilman häntä vkonloput olisivat olleet paljon totisempia ja tylsempiä! Kyllä me tullaan vielä pitämään yhteyttä monellakin saraa!


Suuret kiitokset myös Suomen Eläinterveydenhuolto-opiston urheilukoirahieroja-koulutuksen opettajille Sarille, Heidille sekä Jounille! Liputetaan uusille urheilukoirahierojille!!!

P.S. Nyt alkaa tulevaisuuden työllistymisen suunnittelu. Edellisen vkonlopun jälkimainingeissa sain vahvistuksen siitä mitä haluan tehdä ja ensi töikseni otinkin pariin hlöön yhteyttä mitkä jakoivat nämä minun ajatukseni ja toiveet. Meillä on suunnitelmia ja toivon hartaasti niiden toteutuvan. Vielä en voi paljastaa mistä on kyse mutta pidetään peukkuja ett kaikki menee hyvin. Kyllä ne sitten paljastuu :)!

P.P.S. Olemme jäämässä asumaan Lappeenrannan lähettyville. Emme ole muuuttamassa pk-seudulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti