sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Syksyiset tervehdykset

 
 
Syksy on saapunut ja ollaan päästy toden teolla arkeen kiinni. Uhreilukoirahieronta-opinnot ovat alkaneet ja kohta päästään jo toiselle vkonlopulle. Ens vkolla on siis luvassa loppurutistus luitten anatomonian kertaamisessa sekä latinan termistössä. Hierontaotteita on kanssa harjoiteltu ja koekaniinit ovat olleet oikein tyytyväisiä.
 
Oon päässyt myös töitä tekemään ja kiva niin. Vaikka tulevaisuuden suunnitelmissa on aivan erilainen työ niin kyllä väliaikaisesti voi tehdä melkein mitä vaan. Ens vkolla on viimeinen viikko henkilökohtaisena avustajana kun jatkossa työskennellään sitten taas keikkatyöläisenä milloin tehtailla ja milloin taas raksoilla. Tuttua puuhaa siis ;)!
 
Tekemisen puutteesta ei tarvi loppuvuodesta pähkäillä. Oon noin 7 tuntia töissä aamuvarhaisesta alkaen ja töitten jälkeen otan kotonani vastaan harjoitushieronta koirakoita. Oon kyllä pyrkinyt säätämään omat aikatauluni niin ett on aikaa muuhunkin, eli käymään lenkillä ja syömään. Haluan nyt panostaa kunnolla tähän koulutukseen joten jostain pitää hetkeksi luopua eli agilitystä. Koirat saavat olla nyt tauolla agilitystä koko tämän loppuvuoden sillä aika ja energia ei riitä moneen asiaan. Jompi kumpi kärsii kuitenkin joten keskitytään nyt vain suosiolla toiseen. Ens vuonna päässään sitten valmistumisen jälkeen taas aksailemaan oikein suurella innolla. Nyt koirat saavat touhuilla muuta ja huolletaan tauon aikana kropat kuntoon. Jokaiselle on jo varattu kalenteriin omat hieronta-ajat :).  
 
Koirat ovat saaneet olla viime aikoina ulkona lähes koko päivän ja kyllä illalla on rauhallista sakkia. Pusikoiden kyttääminen kaikista pikkulinnoista myyriin käy pienten lammaskoirien voimille, puhumattakaan kun siinä ohessa pitää aina vahtia mitä muuta pihalla tapahtuu... joku voi vaikka haravoida pihaa tai jotain muuta yhtä oleellista näin syksynä. Merri on tyypillinen mies kun tykkää kuljeskella kaikenlaisissa kulkuvälineissä, autossakin olisi niin kivaa olla etupenkillä eikä missään takaboksissa. Kottikärryt ovat herran tämän hetkinen ihanuus; kyytiin pitää päästä aina pihahommien päätteeksi. Muuten herra vaan tyytyy katselemaan touhuilua arvokkaasti istuen jossain auringonpaisteessa.
 
 
 
Pentusuunnitelmatkin ovat jo julkistettu vähän aikaa sitten. Suunnitelmissa on uusia edellinen yhdistelmä eli loppuvuodesta lähdetään Muskan kanssa jälleen Ruotsiin Vindiä tapaamaan. Toiveissa olisi siis alkuvuodesta 2014 merle/trikki pentuja aktiivisiin ja harrastaviin koteihin! Meillä on siis suunnitelmia kunhan vaan kaikki sitten toteutuvat!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti