tiistai 22. lokakuuta 2013

Päivitystä

Toinen lähiopetus kerta on nyt takana ja taas on paljon tietoa takataskussa. Nyt päästään todella itse asiaan kun harjoitushieronnat alkavat. Eilenkin hieroin jo kolme koiraa vaikka normaalisti otan vain yhden koiran työpäiväni päätteeksi vastaan. Pitää hieman jäädä aikaa muuhunkin esim. teorian opiskeluun sekä analysointiin.

Kopelointia
 
Miun ja Pian opiskelua; pitää olla kaikki tykötarpeet mukana!

Hieman harmitti kun luki sunnuntai-iltana facebookista kun kaikki hehkuttivat kisatuloksia tai valmennuksen saloja; esim. Stiinalle ja Nomille sekä Maijalle ja Nevelle 0-voitot ykkösluokassa :). Vaikka kouluvkonloput ovat todella mahtavia niin silti veri vetäisi kisaamaan ja hakemaan oppia ulkopuolisilta kouluttajilta. Nyt pitää vain malttaa sillä reilu pari kuukautta menee todella nopeasti!

Vkonloppu ei mennyt ihan pelkästään koirajutuissa vaan pääsin tai oikeastaan jouduin tutustumaan Virtain terveyskeskuksen päivystykseen... Illalla telkkaria katsellessa opiskelutoverini lapinporokoira hyppäsi viereeni ja sai täydellisen onnellisuus kohtauksen. Siinä rytäkässä koiran kynsi osui rengaskorvikseeni. Harmittavasti korvis vaan ei lähtenyt heti korvasta irti vaan terävät reunat hieman raatelivat korvaani. Etupuolella haava sekä hieman repeytynyt korvisreikä ja takapuolelle kunnon palkeenkieli mikä tikattiin kolmella tikillä. Lääkäri kuitenkin kertoi korvan paranevan hyvin joten kohta se on muisto vaan. Pahempaakin jo sattunut joten ei tässä mitään. Rapatessa roiskuu!

Seuraavat kolme vkoa tehdään harjoitushierontoja ja opiskellaan teoriaa. Onneksi lauantaina pääsen käymään Lahden näyttelyssä jonne kokoontuu hyvä porukka Amarantes-shelttejä omistajineen. Omat lammaskoirat jäävät nyt kotiin kun Merrin antibioottikuurit sekoittivat meidän näyttelysyksyä. Olisin halunnut käydä pari muutakin näyttelyä tuossa syksyllä mutt niihin ei päästy joten en viitsinyt nyt sitten lähteä vain yhteen näyttelyyn. Ens keväänä sitten alkaa treenaaminen MV 2014 - näyttelyä varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti