sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Lahti kv ja Amarantesin sheltit

Lahteen kannattaa aina mennä näyttelyyn kun siellä sujuu aina niin hienosti :). Tällä kertaa lähdin matkaan ilman omia koiria kun Merrin stafylokokkibakteeri sekoitti meidän syksyn suunnitelmat ja en sitten viitsinyt lähteä vain yhteen näyttelyyn kun käyttäytyminen olisi taas ollut mitä lie. Ja Muskan karvatilanteesta nyt ei ole epäilystäkään. On se nyt sentään kasvattamassa uutta turkkia mutta milloin sitten olisi kunnon turkki päällä näyttelyitä ajatellen niin se sitten onkin aivan toinen juttu. Joten matkaan siis lähdin itsekseni.

Lahteen oli ilmoittautunut hienosti Amarantesin shelttejä ja oli hienoa nähdä tuttuja ja uusiakin kasvoja. Juttua riitti koko pitkän päivän ja kivaa oli. Olin lupautunut varahandleriksi jos joku sellaista tarvitsee ja kasvattajaryhmään pääsin sitten itsekin narun päähän. Ja mikäs sitä oli mennessä kun narun toisessa päässä oli, aina niin ihana Noora (A. Versus Per Lei). Noora on niin kiltti ja esiintyi aivan mielettömän upeasti vaikka edellisestä esiintymisestä olikin parisen vuotta.

Amarantes sheltit oli ensin ROP-kasvattaja vaikka vastuksena olikin pari muuta kasvattajaa. Hienosti oli 3 ryhmää ja kaikki värit edustettuina. Tällä kertaa pienet mustat veivät pisimmän korren. Jäätiin siis odottamaan esiintymistä isossa kehässä. Hiomme kokoontumiskehässä seisottamista ja loimme "taktiikkaa". Kokoontumiskehän liukas lattia hieman toi oman haasteensa edestakais liikkeissä mutta onneksi siitäkin selvittiin aika kunnialla. Ei todellakaan oltu ainuita keillä oli haasteita liukkauden suhteen.

Vaikka tuomari kävi jo kaikki kasvattajaryhmät läpi kokoontumiskehässä niin silti kaikki matkasivat isoon kehään. Ensimmäinen kerta sekin :). Tuomari vielä kierteli ja kaarteli ja valkkasi 6 parasta jatkoon, ja Amarentesin sheltit oli yksi niistä. Vielä saatiin jännittää vaikka tämäkin oli todella hienoa. Harvoin sheltit pääsee jatkoon. Kun valittiin neljää jatkoon menijää niin tuomari käveli ensin meidän ohi mutta palasi sitten takaisin ja vinkkasi meidät jatkoon! Vau! Ja loppujen lopuksi pienet mustat olivat BIS3! Mahtavaa!!! Jos sitä joskus olisi omakin ryhmä mitä esitellä niin olisi aika huippua!

Vasemmalta oikealle: Kirsti ja Aidan, Nina ja Rico, minä ja Noora sekä Nina ja Kiida
kuva: Leo Hartikainen
 
Onnittelut vielä Kirstille upeista kasvateista!
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti