maanantai 10. syyskuuta 2012

Yksi lisää...

Kiian kisatauko ei sitten kestänytkään kovinkaan kauan kun eilen käytiin "juoksentelemassa" kolme starttia Kotkassa. Mietin pitkään ilmoitanko sinne vai en kun ei oikein huvittanut mutt kun ne oli niin lähellä jne. Ja sitten tosissaan kun ei menty sinne TopTeamin valintatilaisuuteen (laiska, laiska ohjaaja) niin pitihän sitä nyt johonkin mennä ettei vaan lepäillä laakereilla koko vkonloppua.

Kisattiin siis kolme starttia! Hypärillä ja ekalla agiradalla oli tuomarina Risto Ojanperä ja tokalla agilla Tuija Kokkonen. Radat oli ihan ok... mutt en todellakaan tykännyt rataprofiileistä yhtään. Niissä ei päässyt kunnolla liikkumaan vaan meno oli koko ajan tök-tök ja seis ja sitten pätkä ihme luukuttamista. Ei kivoja! Tykkään radoista missä pystyy koko ajan menee täysillä. Pisteet siitä Jaloselle (harmittaa edelleen aivan sikana ettei ne Kouvolan kisat tullut videolla).

Saldona kisoista oli hyl - 0 - hyl. Ja hyllyt tuli molemmilla radoilla väärään putkeen menemisestä. Hyppiksellä oikein kunnon ansaeste; kolmen metrin päässä hypystä mistä olisi pitänyt kääntyä 90 astetta kepeille. Olin aikeissa tehdä vastakäännöksen mutt näköjään se jäi vaan vastakädeksi ja kutsuksi. Ei siis ihme ett Kiia sujahti nenän edessä olevaan putkeen. Tokalta radalta ruma nolla ja 5.sija. En tykkännyt yhtään radasta ja sen kulusta. Oma liikkuminen ei päässyt missään vaiheessa rullaamaan ja se tuntui sellaiselta treeni-nollalta. Vaikken olekaan tyytyväinen itse rataan niin kyllä kirjamerkintä lämmittää. Ja Kiia toimi hyvin! Kolmennalla radalla tein liian tiukan valssin ja itse tyrkkäsin Kiian väärään putkeen kun kaksi putken suuta oli vierekkäin. No sellaista sattuu :)!

Video nollaradasta

 
Uutta matoa koukkuun ollaan jälleen laitettu kun ens su mennään Kuopioon. Tuomareina sama kaksikko (Sivonen&Virkkala) kuin Orimattilassa parisen viikkoa sitten. Kun silloin harmitti etten ilmoittanut Kiiaa niihin kisoihin niin nyt sitten toivotaan ett tuomarit tekevät yhtä kivoja ratoja tälläkin kertaa, ettei vaan tule hukkareissua. Ja sitten parin vkon päästä Lietoon hurjastelemaan Jalosen radoille Lietoon (ihankuinnoitakisojaeiolisilähempänä)! Sitten Kiia jää kisatauolle kun, toivon mukaan, meillä on arvokisanollat kasassa. Jos niitä kahta puuttuvaa ei tule kuudessa startissa niin voidaan jäädä samantien kotiin. Mutt... se nähdään sitten :)
 
Merri on treenannut ahkerasti, tai ainakin menestyksekkäästi keppejä ja niistosokkareita ja muutenkin rataa. Voi olla ett lokakuussa päästään sen kanssa ihan kunnolla kisaamaan kun ollaan muisteltu kaikkea mahdollista mikä on unohtunut tässä kesän aikana. Muskakin on päässyt hallille oikeastaan joka kerta kun harmaatkin. Ja toinen on kehittynyt oikein mukavasti. Sille kesätauko teki todella terää. Vaikka etenemme hitaasti niin silti joka kerta mennään asioissa eteenpäin. Meillähän ei todellakaan ole mihinkään kiire. Jos sitten vuonna 2015 startataan eka kerran ykkösissä :)
  
Torstaina tosissaan käytiin ottamassa hieman myös rataa. Stiina otti uusimmasta Agi.fi-lehdestä juuri meille sopivan harjoituksen, tai oikeastaan siinä oli ajateltu Merriä kepeillä missä putki houkuttimena ja hieman vielä myös viistohyppyjä. Jätkä oli kuitenkin niiiiin taitava ettei toinen sortunut mihinkään tuollaisiin. Treeneistä ei ole videoo mutt ratapiirros sentään löytyy...
 
 
Ja harjoitukset jatkuu...
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti