maanantai 9. heinäkuuta 2012

Varps-kisat

Eilen oltiin mäkäräisiä syöttämässä Varkaudessa paikallisten agikisoissa. Lähdettiin Stiinan kanssa, kerrankin, samalla kyydillä ja vietettiin koko päivä kisapaikalla. Mukaan pakattiin teltta, tuolit ja paljon syömistä. Mitäpä sitä ois muutakaan tehnyt sunnuntaipäivänä :) Medit tuomaroi Asko Jokinen, aivan uusi tuttavuus meille. Hänen radat oli tosi kivoja vaikka puomin leijeröinti ei ole meidän vahvinta aluetta. No oppi ja ikä kaikki!

Kiian kanssa oltiin päätetty pitää sellaiset kenraalit ennen mm-karsintoja näin koto-Suomessa. Merrin kanssa muisteltiin tauon jälkeen miten kisoissa tulee käyttäytyä. Kummassakin onnistuttiin oikein mukavasti vaikka eka rata meinasi näyttää ensin hieman toista. Merrin kanssa ei nyt tuloksilla juhlittu mutt jätkä teki seuraavat radat upeaa työtä. Kyllä huomaa ett taukoa on todella ollut niin kisoista kuin treeneistäkin mutt eiköhän se tuossa syksyn kuluessa muutu. Kiian kanssa homma toimii edelleen aivan mielettömän hyvin. Ollaan niin samalla aaltopituudella sen kanssa tällä hetkellä ett sen kanssa on niin ihanaa kisata.

Ekaa rataa en rupea edes käymään läpi kun se meni molempien osalta aivan läpihuutojutuksi enemmin ja vähemmin omasta tahdosta, molemmille HYL.
Tokalla radalla Merri teki upeaa työtä, harmittavasti muutamia kauneusvirheitä sattui matkalla, tuloksena 10 ja jotain vaikk oikeasti olisi ollut HYL. Sallittakoon se kun oon niin paljon enemmin nyt panostanut Kiiaan. Kiialla tuli yksi virhearviointi mutt onneksi sain pelastettua sen nopeasti. Maksoihan se hitusen aikaa mutt ei me missään serti-jahdissa oltukaan :). Tuloksena -7,88 ja 2.sija.
Kolmennella radalla Merrin mielestä muuri on aivan turha este ja se voidaan skipata aivan suosiolla. Meni siis muurin sijasta putkeen, höppänä putkihullu! Tuloksena siis HYL Merrille. Kiian kanssa tehtiin perus-rutiini-suoritus, ainoastaan sillä erolla ett Kiia kahdesti jäi uumoilemaan. Ekalla kerralla vissiin tuomaria ja keinua putken jälkeen ja tokalla kerralla, jaa'a. No lopputulos oli kuitenkin -5,53 ja 4.sija. Jos neiti olisi uumoillut jättänyt väliin niin oltais varmaan oltu jälleen kakkosia mutt aivan sama. Tuplanolla on nyt blakkarissa, joten ei paineita tuon suhteen :)  Mitään ei tultu Varkaudesta hakemaan mutt kelpaahan tuo. Tästä on hyvä jatkaa...


Huomenna lähdetään kaveriporukalla Turkuun mistä sitten keskiviikkoaamuna Ruotsiin ja Uppsalaan. Tiedossa on kolme päivää ja 12 starttia aksailua. Samalla käyn tapaamassa ehkä-Muskan-tulevaa-sulhasta ;). Sieltä sitten kotiudutaan sunnuntai aamuna ja samantien hyppään toiseen autoon ja lataamaan akkuja mökille. Aahh.... Sieltä sitten jälleen lennossa kohti Lietoa ja MM-karsintoja. Blogi on pari vkoa hiljaiselossa mutt sitten onkin paljon asiaa!!!

Se on loma nyt!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti