sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Paranee paranee

Kisattiin tänään Kiian kanssa Nastolassa kolmen radan verran agiliitoa jälleen kerran. Vaikkei vieläkään tullut 0-tuloksia niin nyt saatiin kyllä jokaiselta radalta tulos :) Ihan mukavaa vaihteeksi! Ollaan selkeästi päästy huomattavasti enemmin yhteisymmärrykseen viime viikkoisesta. Vielä pitää omaa liikkumista parantaa ja omata malttia. Välillä itsellä tahtoo olla niin mielettömän kiire mikä kostautuu tyhmillä kielloilla radalla. Onneksi sain taas kaikki radat videolle niin niissähän ne ongelmakohdat näkyy selvästi. Nyt vaan tiukka analyysi käyntiin ja jos vaikka viikon aikana oppis omista virheistä ja saataisiin pitkästä aikaan kaikki jälleen natsaamaan kohdilleen. Toivossa on ainakin hyvä elää :).

Eka rata:Videolta puuttuu ekat 4 hyppyä kun oltiin niin ripeitä ja vauhdikkaita ettei kameramies kerinnyt messiin. En tiedä yhtään mitä tapahtui 6 hypyllä pituuden jälkeen. Tein twistin ja Kiia törmäsi ihan kympillä esteeseen. Olin juuri pari minuuttia aikaisemmin ottanut muutamankin kerran harjoitusesteillä eikä mitään ongelmaa. Nyt sitten neiti törmää esteeseen :( Onneksi mitään vakavaa ei käynyt toiselle. Varmaan meni ylpeyden puolelle tuo kolaus. En sitten tiiä heilahtiko oma käsi jotenkin vai mitä! Ekan putken jälkeen hyppykaarroksessa oli aika reilut loikat. Videolla näyttää huomattavasti maltillisimmilta kuin oikeasti olivat. Toka hyppy putken jälkeen oli hieman eri linjassa jolle piti ihan oikeasti viedä eikä vaan lähettää. Itse liikuin aika kaukana hypyistä. Näkyy todellakin oman liikkeen hitautena ja varmaan sitten heijastui hieman Kiiaankin. Kepit meni hyvin sekä putkeen lähetys. Sitten olinkin taas hieman hätäinen. Kun olisin kunnolla ja maltilla työntänyt takaakiertoon kun melkein jo olikin siellä niin olisi tuokin tyhmä kielto jäänyt tekemättä. Ihan kuin olisi nyt ollut niin kiire jonnekin. Huoh! Loppupätkä menikin sitten ihan kivasti. Nyt Kiiankin alkaa jopa irtoomaan loppusuoralla :)

Toka rata:Ekaksi meinasin viedä 3 hypylle ihan toista kautta mutt tuossa alussa sattui niin monelle hylly koiran hypättyä ensin ja sitten vasta 3. Vaihdoin nopeasti taktiikkaa ja tuotti tällä kertaa odotunlaisen lopputuloksen. Ihan tyylipuhdas se ei ollut kun meinasi vieminen jäädä liian lyhyeksi. Me kuitenkin ihan oikein. Ja sitten... sama virhe kuin viikko sitten Mikkelissä. Menen putkeen...tulen putkesta pois peruuttamalla. Kun olisin taas malttanut saattaa loppuun asti. Ei taaskaan ollut mihinkään kiire. No turhaan sitä jossittelemaan. Keinu oli aika kääk! Vähän turhan innokkaasti halusi jatkaa matkaa mutt onneksi ei tuomittu lentokeinuksi. Se vielä olisi puuttunut. Muuten oon kyllä aika tyytyväinen menoon.

Kolmas rata:Videolla ei näy miun hieno pakkovalssi alkuun mutt oon kyll aika tyytyväinen siihen. Nyt mentiin putkeenkin niin ett hölähti kun en hoppuillut minnekään vaan vein rauhassa. Toinen putki aiheutti pientä äänenkorotusta kun silmäteräasennosta huomasi miten olisi halunnut mennä uudelleen Aalle. Onneksi kuunteli käskyä ja meni minne piti. Sitten missä virhe tuli... Keinu meni tällä kertaa huomattavasti paremmin mutt sen jälkeinen hyppy meni kiellon puolelle. Näytin hieman vastakättä jottei vaan lähde takaakiertoon mutt pidin sitä ilmeisesti liian pitkään ja sitten hyppyyn johdattava hyppy oli sellainen huitaisu. Aaaargh... ei mitään huitomista! Milloin minä opin tuon?  En yhtään ihmettele ettei Kiia hypännyt hyppyä kuin tuollain huidotaan. Onneksi nyt selvittiin vaan pelkällä kiellolla ja saatiin kaikilta radoilta tulos :)

Jäi kyllä todella hyvä mieli radoilta vaikkei nollaa tullutkaan. Meillä alkaa kuitenkin nyt toimimaan tuo yhteistyö ja vielä kun itse maltan saattaa Kiiaa jossaikin paikossa niin eiköhän nuo typerät kiellotkin vihdoin häviä radalta. Kesän aikana pitää itse oppia liikkumaan huomattavasti nopeammin kun nyt tahtoo tuo liikkuminen olla sellaista himmaamista. Annetaan nimittäin todella paljon tasoitusta ajassa kun meikä vaan himmailee niin ei silloin Kiiakaan mene kovaa. Onneksi kisoja on tiedossa kesän mittaan ihan kivasti ja jokaisessa opitaan uusia juttuja. Eiköhän me sitten syksyllä olla aika iskussa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti