maanantai 13. syyskuuta 2010

Mistäs sitä tänään aloittaisi...

...kun viime päivityksistä on hiukka vierähtänyt aikaa.

Aloitetaan vaikka tämän viikonlopun suorituksista. Lauantaina oltiin Merrin kanssa Porvoossa näytelmissä mistä napattiin viimeisen kerran KP ja ROP-pentu titteli :). Merri esiintyi todella hienosti, ravasi nätisti eikä edes yrittänyt haistella nurmikehää ja mikä pöytä. Miestuomari sai lääppiä ja tutkia ja samalla jutella harjoittelija-arvostelijalle vaikka mitä niin ei Merri ollut poksiskaan. Vaikkei nyt pysynyt aivan koko aikaa paikallaan kuin tatti, kun piti namia kerjätä, niin oon todella tyytyväinen siihen kun Merri ei väistänyt tuomaria. Tästä on hyvä jatkaa tuleviin junnukehiin ja kohti messaria.

Kuvassa Merri 9kk
Kuvaajana Auli Martikka
Sunnuntaina kiidettiin sitten Kiian kanssa Haminassa piirimestaruuden joukkuekisassa. Lähdettiin kisaan hieman hetken mielijohteesta kun medi-joukkueeseen tarvittiin porukkaa. Eihän sitä sitten voinut kieltäytyä kun oikein pyydetään ja seura maksaa osallistumisen. Meillä on Kiian kanssa se todellinen kontakti-ongelma niin se hieman mietitytti. Mitenköhän tällä kertaa menee?
Tuomarina joukkueradalla oli Minna Räsänen ja hän teki todella kivan radan. Toka esteenä oli rengas mikä hieman pelotti kontaktien lisäksi. Ekaksi ajattelin ett meen ottamaan vastaan renkaan taakse mutt sitt päädyinkin lähettämään Kiian heti ekan hypyn jälkeen renkaalle ja todella hyvin toimi. Kiia toimi radalla aivan todella hienosti, siis aivan superhienosti (jos ei oteta kontakteja huomioon). Radalla oli Aa sekä puomi ja itse olisin antanut molemmilta alastuloilta virheen mutt tuomari antoi vain puomilta. Kiia loikkasi aivan kontaktin yläpinnalta alas, aivan kuin harjoituksista ei olisi jäänyt mitään mieleen. Lopputulos oli 5 virhepistettä.
Kun oltiin kävelemässä suorituksen jälkeen niin miulle tuli taas mieleen ett käskinkö kontaktia taaskaan olleenkaan. Jäi nimittäin viime kisoissa käskemättä ja silloin tuli kans 5 Aa:lta. Onneksi Reetta kuvasi radan niin saan sitten siitä tietää miten meni. Toisaalta toivon ett en sanonut sitä ettei olisi niin paljon hommia kontaktin-uudelleen opetuksessa mutt saa nyt nähdä.
Koko joukkueella ei mennyt ihan niin hyvin kun kaksi seuraavaa teki HYLyn niin se oli sitten siinä. Oon kuitenkin enemmin tyytyväinen meidän omaan rataan enkä niin ajattele joukkuesuoritusta.
Muuten me ollaan vaan oltu ja touhuilta vaikka mitä. Valmennusrenkaan treeneissä ollaan yritetty käydä ja hieman ollaan Merrin kanssa otettu juttuja pihalla. Vietettiin elokuun lopussa pitkä viikonloppu Mikkelissä mökkeillessä niin sai koirat taas nauttia vapaudesta. Siellä otettiin rauhalllisesti kun iski mahatauti omistajaan aikaisemmin samalla viikolla. Jaksettiin sentään ottaa puun kiertoa ja hiippailtiin saarta ympäri. Uimavedet olivat viilentyneet viikossa todella paljon joten ei oikein kesän uimamaisteritkaan pitkään siellä viihtyneet. Saunassa viihtyivät sitten sen edestäkin. Voi sitä meteliä ja mekkalaa kun saunaan ahtautui 3 ihmistä ja 4 koiraa :) Nyt meillä on vuorossa aivan tavallinen arki; Kiian kanssa käydään valmennusrenkaan treeneissä ja Merri pääsi juuri alkavaan junnuryhmään. On kiva päästä senkin kanssa ottamaan jotain konkreettista ettei aina tarvi omalla ajalla mennä ja keksiä jotain. Kyllä me tietysti sitäkin tullaan harrastamaan mutt porukassa on niin kiva treenata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti