perjantai 6. elokuuta 2010

Kesäloman viimeisellä viikolla

Kesäloman viimeinen viikko on jo käynnissä ja kohta iskee ahistus ja vinku kun ensi viikolla pitää mennä jälleen työn ääreen ihanan loman jälkeen. Tänä vuonna loman aikana on ainakin kesäisiä helteitä riittänyt, oikeastaan riesaksi asti. Varmaan reilut pari viikkoa oli putkeen +30 ja jotain. Nukkuminen tapahtui maan alla missä oli viileää, lenkkeilyt oli oikeastaan vain pieniä korttelikierroksia aikaisin aamulla ja myöhään illalla. Jos päivällä johonkin liikuttiin niin viilennysmanttelit niskaan vaan. Onneksi oli sentään yksi liikuntamuoto mitä voitiin harrastaa ylllin kyllin ja tietysti sehän näin järvi-Suomessa asuessa oli uinti. Tässä muutamia otoksia viime kerralta.

"Käymme yhdessä ain, käymme aina vierekkäin..." Kiia ja Lili

Vesipisaroita, njam... Kiian tyylinäyte pisaroiden metsästyksestä

Rutolan ahnas hauki... Merri :)


Voi sitä aina välillä hieman polskiakin, aivan normaalisti (Merri ja Kiia)

Tiistaina aamutuimaan klo 10 kun oli jopa "hieman viileämpää", noin +23, lähdettiin koko karjalauman kanssa Iitin Kausalaan paimentamaan. Oon todella pitkään halunnut päästä kokeilemaan millaista se on ja onko meidän lammaskoirista siihen ollenkaan. Vai jätetäänkö vain niille pikkujyrsijöiden nirhaaminen pihapiirissä. Aluksi meidän lammaskoirilla oli hieman outoa ett mitä tässä tehdään ja mitä nuo on. Hieman kuitenkin saalistusvietti iski päälle ja taju siitä ett näytähän saa jopa jahdata, kivaa!!! Onneksi saalistaminen saatiin kuriin ja siitä tuli kaunista kokoamista ja kuljettamista :)

Kiian tyylinäyte kuinka lampaat irrotetaan aidasta ja tuodaan yhteen paikkaan.

Kokoaminen jatkuu, vaikkakin hieman liian lähellä, kiitos etäisyyttä

Merrikin pääsi tosi toimiin! Häntä pystyyn ja hieman ääntä niin johan lampaatkin pikkaisen kunnioittivat pientä Mersumiestä
Yksi karkulainen
Paimennus oli todella kivaa ja pitää mennä joskus toisenkin kerran. Milan ja Lilikin suorittivat aivan erinomaisesti tehtävänsä lampaiden kanssa. Ne oli jopa kiinnostuneimpia kuin meidän aidot lammaskoirat. Se mitä ensi lomalla keksitään jää sitten ensi vuoteen :)
Käytiin me vielä keskiviikkona Kotkassa agikisoissa mutt niistä ei oikeastaan sen enempää. Helle ja touhuaminen on vissiin tehnyt tehtävänsä väsymyksenä ja keskittymisen puutteena, ehkä myös edellisen lauantain Kouvolan kisoilla oli jotain tekemistä asian kanssa. Agiradalla mentiin sinne minne Kiian nenä näytti, ei sinne mihin minä näytin ja sitten hyppiksellä ei ollut enää keskittymistä kepeillä. Molemmilta radoilta HYLky. Kouvolassa olisi muuten mennyt hyvin mutt HYL väärään päähän putkeen ja hyppärill tuuli teki tepposen meidän pussiin kanssa. Se kakkosen sertin metsästys jää meidän osalta omiin kisoihin. Parin viikon kuluttua olisi 2 agirataa ja aloitus hyppärillä. Niitä tässä jännätään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti