keskiviikko 18. elokuuta 2010

Heinola pentunäyttely


Merri osallistui sunnuntaina 15.8 ensimmäistä kertaa "viralliseen" näyttelyynsä kun suunnattiin kohti Heinolan pentunäyttelyä. Shelttejä oli 4 kpl, Merri oli ainut uros joten narttuja oli 3 (2 trikkiä ja 1 soopeli). Tuomari tykästyi Merriin oikein todella ja valitsikin Merristä ROP-pennun KP:llä :)


Merri käyttäytyi todella hienosti. Pöydälle en kerinnyt asettelemaan, ylläri, mutt ei tuomari sitä odottanutkaan vaan kävi suoraan kimppuun. Kopeloi kaiken mahdollisen, Merri vain katsoi ett mitä sä teet. Oli kuitenkin paikallaan eikä vänkäillyt mihinkään. Liikkui todella hyvin ja malttoi seisoa kauniisti.


RYP-kehässä odottamisen väsy olikin sitten iskenyt. Merri tuppaa ottamaan todella rennosti aina kun ei ole mitään tekemistä ja odotellaan. Siinä se makasi omalla alustallaan miun ja kaverini Marleenan jalkojen juuressa vaikka porukkaa ravasi aivan nenän edestä koirien ja häkkien kanssa. RYP-kehässä ei olisi sitten mitenkään enää jaksanut keskittyä mihinkään seisomiseen vaan maan hajut oli paljon kivempiä. Juokseminen näytti vähän pakkopullalta. No ei ainakaan häntä ollut ylhäällä, jos jotain positiivistä siitä pitää hakea. Kyllä varmaan tuomarikin näki ett nyt ei olla enää siinä vireessä missä oltiin aikaisemmin. Oltiin juuri viimeisiä ketkä käteltiin ulos 4 parhaan joukosta. Tuomari oli kyllä tykästynyt isoihin rotuihin, sillä hänen tuomaroivat ryhmien 5 ja 1 neljä parasta olivat isoja rotuja. Saatiin kuitenkin se mitä haettiin eli KP ja ROP, ja paljon kokemusta. Tästä on hyvä jatkaa ens viikonlopun koitoksiin :)


3 kommenttia:

 1. Onnea velipojalle hienosta näyttelyuran avaamisesta! Olisipa kiva nähdä Merriä ihan luonnossa... harmi kun meillä on tuota välimatkaa. Siskolikka ei enää osallistu pentuluokkiin, vaan seuraavat koitokset ovat junnuisa 18.9. Hyvinkäällä ja 25.9. Karkkilassa. T
  T: Sirpa & Maya

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos! Me käydään vielä muutama pentuluokka; su Heinolassa ja 11.9 Porvoossa, sitten Lahdessa mennään lokakuun lopussa junnuihin. Meillä on tällainen pitkän matkan tähtäin joulukuun Messaria ajatellen - jos sieltä vaikk se junnuvoittaja-titteli tulis :) Eli toivottavasti messarissa nähdään viimeistään, ollaan siellä molempina päivinä!

  VastaaPoista
 3. Voi olla, että tullaan Lahteenkin. Messariin ajattelin tulla vain sunnuntaina. Titteli olisi kiva, mutta tällä hetkellä on junnunartuissa niin kova kilpailu (tosi paljon kauniita junnunarttuja, minkä jo erikoisnäyttelyssäkin näki), että ei kannata haaveilla... tai ainahan haaveilla voi :). Mutta pidetään tassuja velipojalle!

  VastaaPoista