maanantai 28. kesäkuuta 2010

Arki pukkaa päälle...

Juhannus on nyt sitten lusittu ja arki on jo toista päivää, miulla, päällä. Koirat sai onneksi nauttia kolme päivää vapaata, mitä nyt tietysti pihalla otettiin suurella porukalla vähän kaikkea tokoa ja agia :) Onneks ruokailut siivittivät menoa sopivasti :)

Ennen juhannusta kerittiin tekee vähän vaikka mitä. Käytiin epiksissä ja mätsärissä ja tottakai treeneissä. Aloitetaan vaikka epiksistä: Osallistuttiin Kiian kanssa molempiin luokkiin, sekä mölleihin että kilpaileviin. Möllit meni tosi hienosti, jopa tupla suoraputket, Kirsi ilmeisesti otti vaikutteita sm-kisoista :). Aika oli hyvä mutten nyt tiedä monenneksi epävirallisesti oltais tultu. No kisoilijoiden rata sitten meni HYLyn puolelle. Jäätiin jälkeen pussilla, sitten paukattiin yksi este vikapuolelta. No sellasta sattuu, ei oltu ainuita :) Loppu rata ei sitten mennyt ihan niin hyvin kun korjattiin virhe niin taas jäin hetken jälkeen mikä kostautuu sitten jatkossa. Mut onneksi kepit meni taas hyvin :) Seuraavasti mennäänkin sitten sunnuntaina Agirotuun...

Hienon kuvan nappasi Anne Lind, kiitos hänelle siitä!

Mätsäreissä käytiin Imatralla parisen viikkoa sitten. Piti kerrankin hyödyntää sopivaa työvuoroa ja luvattuja miestuomareita. Kiia pääsi kokemaan muutenkin hieman erilaista menoa kun lupasin yhdelle tytölle ett hän saa joskus esittää Kiiaa. Ja nyt oli sellainen tilaisuus. Itse menin Merrin kanssa ja jätkä seisoi ja juoksi taas todella kauniisti. Ainut mikä oli niin taas tuomaria piti väistää. Aluks oli maassa sillein ett kukas tää on, nuuhkaisu ja sitten kääk, täähän on tuomari, pakki päälle. No ei muuta kuin pöydälle. Ihan ok seisominen, pieni mutka kropassa mutt onneksi antoi katsoa hampaat. Täst on kuitenkin hyvä lähteä työstämään kunhan vaan pääsen lomalle ettei työvuorot koko ajan sotke koiraharrastusta. Merri sai punaisen nauhan ja sijoittui loppujen lopuksi punaisten pentujen 2.

Kiian tarina oli melkein samanlainen, seisoi ihan ok ja liikkui. Tuomarin tutki maassa ja Kiian ilme oli kyll sen mukainen ett meinas silmät tippuu päästä. Onneksi seisoi kuitenkin hyvin. Vieras esittäjä ja vielä miestuomari. Harmi kun ei vienyt pöydälle, olisin niin halunnut nähdä miten se siinä reagoi. Kiia meni muuten hyvin mutt ilme jäi puuttumaan. Sen siinä huomasi kun oli vieras esittäjä niin Kiialla ei ollut sitä ilmettä mikä sillä normaalisti on. No punainen nauha kuitenkin ja pienten punaisten 2. Eli ei valittamista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti