maanantai 21. kesäkuuta 2010

Uusia tuloksia...

Lauantaina 12.6 lähdettiin Kiian kanssa Kouvolaan agikisoihin. Tuomarina oli Sami Topra LAUsta ja kisa järjestettiin KSSK:n harjoitushallilla (=kasvihuone) koska ulkona satoi vettä. Osallistuttiin vain agirataan kun ei viitsitty maksaa 15 € harjoitus hyppyradasta kun sen tuloksesta ei olisi ollut silleen mitään hyötyä luokkavaihtoa ajatellen. No mutt asiaan...

Rata oli todella suoraviivainen ja alku oli itseasiassa samanlainen kuin viimeeksi meiän epiksissä. Koitsi viel oikein sanoi ett tää on kyll niin teiän rata. Jotenkin niin pahaenteistä ett ihan puistatti.

Alussa oli kolme hyppyä kaaressa ja sen jälkeen mutkaputki, piti mennä oikeasta päästä sisään. Alku meni tosi hyvin ja Kiia menikin oikeaan päähän, mutt sitten.... Pitäähän ne oppirahat maksaa... Käännyin ite väärää kautta ympäri niin Kiia kääntyi putkessa ympäri! No siinä meni se 0-tuloksen metsästys. Sen jälkeen oma paketti hajosi täysin ja kaikki meni ihan plörinäksi. Ei kannata ikinä lähteä radalle jos oma fiilis on jotenkin kadoksissa siitä ei tuu yhtään mitään. No jatkettiin kuitenkin rataa.

Seuraavaksi oli Aa, jonka kontaktilta Kiia tuli aikaisin pois. Hyppy, rengas, ja sivulle mutkaputki. Sitten kepit... en tiiä yhtään mikä niihin tuli. Kiia tuli putkesta ja oli lähdössä oikeasta välistä mutt ei, siirtyikin aloittamaan tokasta välistä. Kun korjattiin niin Kiia huomasi jotain kiinnostavaa keppien aloituskohdassa, haisteli ja meinas napata suuhunsa jonkun elukan karvoja jne. Onneksi sentään päästiin tokayrityksellä alusta loppuun ihan hyvin. Kaaressa pari hyppyä ja takaisin päin keinulle. Oli jo jotenkin niin plaah tuulella etten edes viitsinyt kunnolla liikkua radalla (mitä ei saisi koskaan tehdä). Jäin jälkeen keinulta niin Kiia kääntyi ympäri ja hyppäs alas keinulta = 3 kielto eli HYL. Onneksi loppu meni ihan hyvin. Keinulta hyppy ja puomille, sitten alun mutkaputki ja loppuhyppy.

Onneksi kaverini Maija oli mukana ja kuvasi koko kauheuden. Opin siitäkin tosi paljon. Tämä rata oli sellainen aivan katastrofaalinen HYLky, en haluu sellaisia enää ikinä! Näin jälkeenpäin ajatellen siinä meni vikaan moni asia, oma viretaso, Kiiakin oli jotenkin oudon väsynyt (vissiin alkuviikon lomareissu Hesassa) ja se kasvihuone. En tiiä mikä niissä on mutt ne ei sovi meille. Muistuttaa vissiin jotenkin LAU:n hallia. No anyway!

Seuraavana päivänä lähdettiinkin sitten kohti Espoota! Klo 6 aamulla startattiin kaverin pihasta ja vesisateessa selvittiin perille aika suunnitellusti hieman ysin jälkeen. Onneksi suurin vesisade oli laantunut mutt silti pientä tuhutusta oli. Tuomarina oli Anne Savioja! Se miksi ajettiin Espooseen asti oli se ett siell oli kaksi agirataa, joten nollia mentiin metsästämään.

Eka rata oli tosi mukava. Alku meni hyvin ja nyt jopa oma liikkeeni 11 putken kohdalla. Sitten puomi ja RENGAS!!! Rengas oli tosi ohut ja heppoinen rengas mitä Kiia ei ollut ikinä mennyt. Koska rata kääntyi hieman vasemmalle, Kiia hyppäs välistä. Kun korjattiin niin uudelleen välistä. Kolmannen yrityksen kohdalla vaihdoin itse oikealle puolella niin sitten onnistui. Rataantutustumisen aikana pähkäilin jo tuota kohtaa ja mietin kummalta puolelta kannattaisi viedä ja olin itseasiassa aikeissa viedä oikealta puolelta juuri kaaren takia. Mutt keskityin niin saattamaan Kiiaa putkessa niin äly-hoi-älä-jätä jätti minut vasemmalle puolelle. No ei hätiä mitiä. Kepit meni tosi hyvin mutt sitten Kiia hyökkäs putken ohi ja kolmas kielto = HYL. Tää hylky ei harmittanut ollenkaan ku se oli periaatteessa renkaasta kiinni, joten erilaisia renkaita vaan pitää harjoitella. No meillä oli radan jälkeen hyvää aikaa käydä nollaamassa tilanne ja lähdettiin kunnon lenkille.
Tokarata menikin sitten aika täydellisesti, 0-tulos ja sijoitus 2. Olis muuten tullut voitto, mutt otin sellaisen taktiikan ett nyt ollaan niin kauan kontaktilla kunnes annan luvan. Hiljensin oman vauhtini kävelyksi asti mutt kesti niin kauan kuin halusin eli hyvä niin.
Tässä sitten se itse suoritus: http://www.youtube.com/watch?v=5YJB7g31RNU&feature=channel

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti