torstai 15. heinäkuuta 2010

Nousukiitoa...

...kohti kakkosia! Se on nyt tosi asia kun oltiin vkonloppuna kisaamassa Mikkelissä. Lauantaina napattiin molemmilta radoilta 0-tulokset ja SERTI sekä luokkavaihto oli tosiasia :) Hyppis meni todella kivasti alkulämmittelynä sekä esteisiin tutustumisena. Ainut mikä haittasi suoritusta oli Kiian pienoinen varaslähtö. Onneksi huomasin sen ajoissa ettei tullut vahinkoa. Ei muuta kuin usvaa putkeen. Loppusijoitus oli 3, tuomarina toimi Elina Hannikainen.
Rata suoritus tulee tässä: http://www.youtube.com/watch?v=07QVgVCoKi4

Agiradalla pikkaisen panokset nousi ku Stiina oli laittanut meille pienet paineet ett oltaisiin seuraavana päivänä jo kakkosissa kun hän tulee katsomaan. No ei hätiä mitiä. Tuomarina toimi Jarmo Jämsä, mikä kuulemma tekee aika kivoja ratoja. Sormet ristissä et näin kävis myös meidän kohdalla! Tällä kertaa Kiia kesti lähdössä hyvin paikallaan kun pikkasen kovistelin sitä :) Rata meni todella kivasti, pikkasen kontaktit jäi vaivaamaan kun Kiia tuli niistä taas liian aikaisin pois ilman lupaa. Lähetys putkelle puomin jälkeen ei onnistunut juuri siitä syystä ja melkein sydän juuttui kurkkuun ettei vaan tule kieltoa. Onneksi ei tullut vaan ylitettiin maalihyppy 0-tuloksella ja 2 sijalla. Kiia ansaitsi puolikkaan lihiksensä lauantain suorituksillaan :)
Ja se ratasuoritus: http://www.youtube.com/watch?v=jeOzzgBlJes

Sunnuntaina oltiinkin sitten ihan uuden haasteen edessä, kakkosen radat. En muista milloin viimeeksi olisin nähnyt kakkosen ratoja kisoissa. Aina vaan ykkösiä ja kolmosia.
Ekalla agiradalla tuomarina oli jälleen Elina Hannikainen ja voihan kääk. Ei vois huonommin mennä koko rata. Jo kolmas hyppy meinas kostautua kun Kiia meinasi tehdä takaakierron, siis täh! Onneksi sain pelastettua viime hetkellä ja jatkettiin matkaa. Seuraava kielto tuli kepeiltä, väärältä puolelta sisään. En ymmärrä mistä se on saanut päähänsä nyt ruveta aloittamaan väärältä puolelta. Korjaus ja eteenpäin. Onneksi suoritti kepit muuten hyvin. Lopullinen kompastuskivi, mitä pelkäsinkin heti alusta lähtien, oli pussi-rengas yhdistelmä. Ohi mentiin renkaasta kun en uskaltanut käskyttää sitä, joten tuloksena HYL. Muutenkin Kiia ei suorittanut sitä oikein vaan meni välistä, grrr! Onneksi loppu tultiin hienosti mutt jäi hieman p***a maku koko radasta. No 5 medistä vain 2 sai tuloksen, voittaja pist 20, kakkonen pist 21. Eli ei ihan putkeen mennyt kenelläkään!!!

Toka agiradalla tuomarina oli Jarmo Jämsä. Rata oli jälleen todella kiva, pikku juttuja muttei mitään täyttä killeriä. Tein sellaisen päätöksen ett pitää vaan uskaltaa lähettää edelliseltä esteeltä seuraavalle ajoissa. Luotetaan kerrankin koiraan (vois tehdä useamminkin)! Rata meni todella hienosti ja siis ihan fantastista. Mutt sitten tuli se mitä en uskonut tapahtuvan, LENTOKEINU! KKÄÄÄÄÄÄKKKKK!!!! Olin niin pihalla ett onneksi tajusin jatkaa ihan samaa rataa ja samalla energialla koko radan loppuun. Loppu meni upeasti loppuun mutt pienestä se oli kiinni meiän eka LUVA kakkosissa. LENTOKEINU!!!???!!! Kyll seuraavalla kerralla kuulee koko tienoo mitä keinulla pitää tapahtua kun karjasen ODOTA! Onneksi päästiin taas pokkaamaan palkinnot 2 sijalla. Nopein aika mutt se 5, L-E-N-T-O-K-E-I-N-U!!! No ei murehdita, reilun viikon päästä olis taas kisat Mikkelissä, joten metsästys jatkuu!!! http://www.youtube.com/watch?v=hR0mbJCLKsw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti