torstai 1. huhtikuuta 2010

Miehen kanssa laatuaikaa...

...siis Mer-Mer, Mersumiehen :)

Kiia on toipunut steriloinnista todella hienosti! Kiitokset äitille hellästä huolenpidosta! Virtaa Kiialla riittäisi kuin pienessä pitäjässä mutt silti joudutaan aina välillä puuttumaan liian kovaan menoon. Koskaan ei voi olla liian varovainen noitten leikkaushaavojen kanssa. Pikku hiljaa, pikku hiljaa. Toukokuussa päästään sitten jo treenaamaan itseämme kisakuntoon. Toivottavasti kaikki opit ei oo unohtunut vaan ne ois hautunu siellä pääkopan sisällä. Stiina hommas muutaman agi-dvd:n joten vois ihan huviksee tässä pääsiäislomien aikana katsella niitä ja virittäytyä tunnelmaan. Ekaksi kuitenkin huomenna kuunteluoppilaaksi hallille kun sinne on vihdoin ja viimein tullut ulkopuolinen kouluttaja (ei muista nimee).

Merrin kanssa me ollaan vietetty laatuaikaa keskenämme ja se on tehnyt meille todella hyvää. Tuntuu nyt ihan siltä ett se on miun koira, ihan oikeesti. Kun Kiia ei ollut ympärillä niin keskityttiin toisiimme; leikittiin, tehtiin alkeiskoulutusta, ulkoiltiin hihnalenkeillä, käytiin kaupungilla, kävi vieraita jne. Merri suhtautui todella hienosti uusiin asioihin kun Kiia ei ollut vieressä puhisemassa ja riekkumassa. Välillä tietysti jotkut asiat jänskätti mutt niistä selvittiin hyvin. Tänään käytiin ottamassa tokat rokotukset niin päästään sitten ens viikolla jo hallille treenaamaan agia :) En malta odottaa!!! Meinasin hommata Ikeasta sellaisen lasten ryömintäputken mutt sitä ei saa kuin tavaratalosta eikä tilaamalla niin tulee hiukka liian kalliiksi lähtee hakemaan. Ehkä me selvitään ihan niillä hallin putkilla; on nää muutkin oppineet niillä oikein hyvin. Kesäksi pitää kuitenkin hommata kepit omalle pihalle niin päässään Merrin kanssa niitä opiskelemaan miun kesäloman aikana.

Toukokuussa me aloitetaan Kiian kanssa treenaamaan niin agia kuin omaa kuntoammekin. Käydään 3. päivä fyssarilla niin hänen mielipiteen jälkeen katsotaan kuinka aloitetaan. Suunnitelmissa olis kuitenkin ett auton jätän pihaan lähes koko kesäksi ja me liikutaan Kiian kanssa polkupöyrälle, ja ehkä myöhemmin juosten, joka paikkaan. Autoa käytetään vain kisamatkoihin :) Näin me ehkä saadaan koiran ja varsinkin omistajan kunto nousemaan kisoja varten.

Loppukevennys: Merri nosti tänään koipea, kuulemma, oikein reilusti kukkapataa vasten. Ikää 15,5 vkoa. Ja tämä ei ole aprillipila :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti