sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Tervetuloa kevät...


...tännekin itärajalle! Kuten kuvasta näkyy, vettä riittää meidänkin pihalla oikein puroksi asti.
Asustellaan nykyään koiruuksien kanssa Kuuselassa kesän ajan syksyyn asti. Tarkoituksena olis säästää rahaa ens vuotta varten jos vaikka se opiskelupaikka sieltä tupsahtaisi. Syksyllä olis sitten muutto ihan uusiin maisemiin. Sitä ennen kuitenkin nautitaan tästä keväästä ja tulevasta kesästä.

Kiia on toipunut steriloinnista todella hienosti. On täynnä intoa ja energiaa. Ei meinaa millään käsittää ett hiljaa hyvä tulee. Onneksi saa nyt sentään juoksennella Merrin kanssa pihalla ja käydä kunnon lenkeillä, jopa juoksulenkeillä Lilin ja Milanin kanssa raahaten omistajaa perässään :) Ens kuussa voidaan sitten siirtyä pyörän kanssa juoksentelemaan niin ei tarvi omistajaa raahata perässä, tai ainakin omistaja pääsee huomattavasti helpommalla. No kesä- ja kisakuntoon sitä on kuitenkin päästävä touko- ja kesäkuun aikana kun eka startti olis ajateltu kesäkuun puoleen väliin. Sitä ennen on siis paljon työtä edessä! Kepit pitää saada kuntoon, eteen irtoaminen, ja vähän kaikkee muutakin hiomista olis luvassa.

Onneksi kun asustellaan omakotitalossa niin on tuota pihamaatakin vähän toisella tapaa kuin aikaisemmin. Kepit tilataan pihalle, muutama estekin on onneksi (peruja Stiinan ja Peten agiharrastus-ajoilta), vielä rengas niin siinähän sitä onkin. Ai niin, unohtamatta meidän kontaktipätkää eli entinen agikeinu mikä lahosi kahtia. Juuri sopivasti meille toinen pätkä ja Stiinalle toinen :) Merrin kanssakin ollaan jo tutustuttu agin ihmeelliseen maailmaan. Ekaksi hallilla ja nyt sitten meidän omalla pihalla. Tänäkin aamuna oloasu päällä otettiin "hyppyä" ennen aamiaista... Ah mitä luksusta! Oon kyll harkinnu sitä putken hommaamista, ainakin jonkinlaisen, niin voitais hyvin koirien kanssa harrastaa kolmessa eri paikassa; kotona, hallilla ja sitten Savitaipaleella. Olisi hieman erilaisia paikkoja.

Kesää siis ootellaan ihan tutisemalla. Pomo ei vaan varmaan tykkää kun työvuorotoiveet paukkuu vaan vapaata ties minkä koiramenon takia. Oon vielä miettimässä lähtiskö agilityohjaajakurssille. Aikaa ei ole kauhean kauaa miettiä joten kai sinne olis mentävä. Ei kai siitä haittaakaan ole! Samalla pitäis sitten selvitä kuntotreeneistä, kahden koiran agitreeneistä, kisamatkoista, alkukesän pääsykoe rumbasta ja loppukesän näyttelyurakoista. Ei voi kyll muuta sanoa kuin ett työ haittaa kaikkia harrastuksia. Onneksi se sentään rahoittaa ne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti