keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

3kk


Merri, Mertsi, Mer-Mer, Mersu-mies täytti tuossa lauantaina 3 kk :), iso jätkä! Korkeutta kehkeytynyt sellaiset 29 cm eli 10 cm tullut sen jälkeen kun tuli meille. Toiset 10 cm saa enää kasvaa niin ollaan tyytyväisiä. Se vasta nähdään joskus lähempänä vuotta missä mitoissa mennään.
Jätkässä kuitenkin virtaa riittää. Kiiakin makaa välillä kuin raato sängyssä niin yks vaan jaksaa jäyhätä luuta tai touhuta itsekseen jotain. Onneksi yöt sentään nukkuu oikein makoisasti. Nykyään Merri on innostunut aamupissin jälkeisistä löhöilytuokioista kun se pääsee miun ja Kiian kanssa koisimaan sänkyyn. Siis mitä luksusta! Tänäkin aamuna Kiia nukkui pää tyynyllä ja pitkipituutaan miun oikealla puolella ja Merri vasemmalla. On siinä nyt niin turvallista nukkua kun on henkivartijat molemmilla puolilla.
Lenkillä ollessa Merri tykkäisi mennä hihnan pituudella edellä mutt sitten pitää ruveta kukkoilemaan, aargh... Siis niin raivostuttavaa! Yrittää olla niin iso jätkä ja henkivartija ja ja... mitä lie. Siitä tulee kuitenkin nyt loppu! Kiia menee huomenna steriloitavaksi ja mummolaan sairaslomalle, niin sittenhän me ollaan Merrin kanssa ihan kahdestaan. Silloin tiputetaan jätkä maan pinnalle; kuka täällä määrää ja kuinka paljon. Porukassa jos ollaan ja tullaan viimoisena niin silloin ohitukset menee todella hienosti, ei mitään. Mutt auta armias joss menee ensimmäisenä niin sitten... häntä pystyyn kuin lipputanko ja puh puh... Ilmeisesti ei ollakaan sitten niin cool ku pitää itsestään pitää ääntä. Kiian sairasloman aikana saadaan sitten rauhassa keskittyä tähän meidän väliseen suhteeseen oikein kunnolla niin eiköhän me saada jätkäkin hyvin käyttäytyväksi.
Huhtikuun eka päivänä, kiirastorstaina, on Merrin toka rokotukset. Sen jälkeen päässään sitten osallistumaan koulutuksiin ja saadaan ihan virallisesti kulkea missä halutaan. Saa nähdä kui jätkän käy, kukkoillaanko vai apua. Toivotaan ett olis siltä väliltä, kultainen keskitie on yleensä aika hyvä valinta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti