lauantai 20. helmikuuta 2010

Tulis jo kesä... tai ainakin ett lämpötila laskis reilusti lähemmäs nollaa. Meinasin saada slaagin kun aamulla heivasin koirat pihalle ja aattelin ett kylläpäs on kylmä. No ei ihmekään kun mittari oven vieressä näytti -27 astetta, hyrrr! Ja siihen sitten lisätään aika reipas tuuli niin pakkasta ihan reilusti yli 30. Merri onneksi tiesi mitä pihalla pitää tehdä ja silloin kun on hätä niin nopeasti tehdään tarpeet niin pääsee sisälle. Ei sitä itekään huvikseen viitti siellä oleskella. No Kiia ei tunnetusti tee kovinkaan mielellään tarpeita takapihalle vaan kunnon sisäsiisti kasvatuksen kerrostalossa saaneena haluaa mielummin lenkille. Onneksi herättiin taas sen verran aikasee et kerkesin Kiian käyttää pienen lenkin ennenkuin lähdettiin Kahjolandiaan siskoni luokse.

Merri sai taas kokea hieman uusia ääniä kun siskoni luona laitettiin kattolistoja. No Merri on sen verran reipas poika ettei todellakaan välitä mistään jiirisahoista tai mistään muustakaan remontoinnin äänistä. Meill on kyll onneks kaikki koirat olleet sellaisia ettei vähästä välitä. Meidän, jo edesmennyt, suursnautseri narttu Nirppu tykkäs maata pihamaalla moottorisahapukin alla, ei paljoa melu ja sahajauho haitannut :)
Onneks sentään sisällä sai totutella uusia ääniä kun ulos ei ollut tänään paljoa asiaa. Aurinko kyll paistoi todella upeasti mutt se viima. Ihme kyllä Merrin piti koko ajan yrittää haastaa Kiia leikkimään vaikk oli miten kylmä. Sitä vaanittiin ja hyökkäiltiin lumihankiin. Jos sitä olis lenkille lähdetty niin "ai ai täällä on kylmä ei voi kävellä".

Käytiin tuossa muutama päivä takaperin hommaamassa meille "uusi" kulkupeli. Löytyi onneksi omasta kaupungista kohtuu hintainen farmari niin pakkohan se oli ostaa kun sitä on jo niin pitkään suunniteltu. Eli Opel Vectra 1.6 vuosimallia -98. Ihan jees! Saapahan nyt koirat matkustaa takakontissa ja auto näyttää autolta myös sisältä eikä miltään hävityksen hirvitykseltä kun on ahettu niin täyteen tavaraa. Miun Golf siirtyi varhaiseläkkeelle kunnioitettavilla kilometreillä, 385000. Nyt se peitelty ja siivottu, oottelee kesää Kuuselassa lapsuudenkodin pihassa. Sillo on jo suunniteltu nuorennusleikkausta eli moottorinvaihtoa, korin uusimista jne. Saa uuden hienon tyylin ja elämä jatkuuu silläkin pirssillä. Vaikken mihinkään sitä myynyt niin silti tuntui niin pahalta jättää se siihen pihaan ja lähteä ajelemaan toisella autolla. Ihan kuin pettäisin sitä jotenkin. No onneksi koirat tykkää matkustaa uudessa autossa. Merrikin on tyynen rauhallisesti omassa metallihäkissä, ja Kiia matkustaa siinä vieressä. Toivotaan ett meille tulee yhtä paljon hyviä kilometrejä Vectran kanssa kuin Golfin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti