sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Tammikuun tavikset

Tammikuu on ohitettu ja ollaan onneksi jo helmikuussa. En oikein tiiä mikä tuossa tammikuussa tökkii mutt se on aina yhtä kivaa kun se on ohi. Kai se on vaan sellainen välikuukausi milloin ei tapahdu yhtään mitään. Tänä vuonna ei todellakaan tapahtunut mitään kun ei oikein voinut tehdä mitään! Melkein iski mökki höperyys.

Viime viikolla piti olla agilityn epikset mutt ne olikin sitten siirretty viikolla eteenpäin jotta palvelee paremmin seuraavissa kisoissa kisaavia. No ei myö sitten päästy tällä kertaa niihin kun Kiialla oli hieronta juuri samaisena päivänä. No onneksi tän kuun loppupuolella on uudet epikset niin jos vaikka sää (eli pakkanen) sallisi sen verran et pääsis ees niihin.
Piti meidän kuitenkin käydä seuraavana aamuna hallilla treenaamassa kisoilijoiden rataa :). Huomaa et pientä taukoa on tullut pidettyä pakkasen takia kun kepit ei ollut ihan niin tuoreessa muistissa et piti ihan laittaa yks verkko kumpaankin päähän tukemaan alkua ja loppua. Tuli samalla kokeiltua hieman uusia juttujakin; keppien itsenäistä etenemistä miun jäädessä alkuun ja sieltä sitten kaarros putkeen. Ei keritty kunnolla ottamaan kun namit alkoi uhkaavasti loppumaan kesken :(. No ens kerralla sitten.

Oli meitä kuitenkin edustamassa yksi agilityn epiksissä, Milan starttasi Stiinan kanssa. Suoritus oli ihan jees... pientä hiomista ohjaamisessa niin kyllä se siitä. Se on kyllä kumma millaista rävellystä ekat möllit aina on. Kun kattoo miun ja Kiiankin suoritusta ekoista mölleistä niin kyllä hävettää. Stiinalla on ihan sika pitkä tauko edellisistä agikisoista (siis reilusti yli 15 vuotta) niin ehkä se on hieman jättänyt jälkensä ettei ajatus ihan kulje. Kuulma lähdössä iski paskahalvaus! Milan meni kuitenkin todella upeasti sinne minne ohjattiinkin...! 15 virhepistettä (5 kieltäytymisestä kun ei oikaistu koiran linjaa putkella vaan Milan hyppäs yli, 10 virhepistettä hylkäyksestä kun hyppäs yhen hypyn edestakaisin) eli sija 10 13 koirakosta; muistaakseni!

Muuten tammikuu meni aika leppoisasti; monta pientä lenkkiä paukkupakkasissa, pitempää umpihanki rämpimistä metsässä ja muuten vain oleskelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti