sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Uuden vuoden puuhdetta!


Ilmeisesti sitä on tullut jo niin vanhaksi (tai koirahulluus on iskenyt liian vahvaksi) ettei tahtonut keksiä mitään muuta tekemistä uudeksi vuodeksi kuin agilityn treenausta ja fleecetossujen tekoa.

Meill on Kiian kanssa projektina päästä niistä pujottelun verkoista eroon. Oon aikaisemmin ollut yksinkertaisesti niin laiska etten oo saanut itseäni niskasta kiinni ja vaan yksinkertaisesti jankkaamaan niitä. No se tuli sitten päätettyä ett nyt riittää. Koko viime viikon treenattiin siskoni kanssa oikeastaan pelkästään pujottelua ja alkoihan se tahkoaminen tuottaa tulosta. Uuden vuoden aattona :) jäljellä oli vain 2 verkkoa jäljellä, kummassakin päässä yhet. Vähänks olin ylpee Kiiasta.
No okei, otettiin sitten toisille kepeillä niin ilme oli koiralla et "ai mitä täss pitää tehdä". Se siitä sitten! Onneks meill on hallilla kolmet kepit niin eiköhän me täss tammikuun aikana saada Kiia menemään kaikissa niin kuin pitäisi. Se on kyll joskus pienestä kiinni!

Kyll se talvi on näköjään tullut tänne pohjolaankin, ainakin noitten pakkasten osalta. Sen verran on kylmä ett koiratkin nostelee varpaitaan säännöllisin väliajoin. Silloin on vielä ihan ok jos kävellään auratulla pyörätiellä mutt meill on kyll ollut nykyään mennä sinne missä muut ei oo kävelly. Eli umpihankeen metsään vaan! Lumi pakkaantuu jääksi varpaiden väliin niin se on hieman ikävää koirien mielestä. Tämän vuoksi oon käyttänyt parisen päivää aikaa tekemällä kaikille koirille fleecetossuja tuplafleecestä. Kyll niistä tuli hienoja! En oo kyll täysin varma osaako koirat niitä arvostaa mutt hännät korkealla ne on kuitenkin niitten kanssa kävellyt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti