maanantai 11. tammikuuta 2010

Hullua saunomista...


En oo ikinä tavannut (saatikka omistanut) toista koiraa mikä olisi niin hullu saunomiseen kuin Kiia. Se tuli taas todistettua tässä taannoin. Yleensä ollaan oltu saunomassa lapsuuden kodissani, mutta näin pitkinä vapaina vietettiin aikaa siskoni kanssa. Aikaisemmin Kiia ei ole päässyt siellä saunaan, mutt kai uusi vuosi teki tepposet ja siellähän Kiia seisoskeli saunan lauteilla.
Yhdessä käytiin laittamassa kiuas lämpenemään ja lauteet alas. Siinä vaiheessa Kiia jo tajusi et jee pääsee saunaan jossain vaiheessa. No puoli tuntia siitä alkoikin jatkuva ravaaminen saunan ovelle. Omistajat on vissiin niin tyhmiä ettei ne tajuu mennä saunaan jos ei oo koko ajan niille kertomassa.
Vihdoin ja viimein sauna oli tarpeeksi lämmin. Ei muuta kuin joukolla sisään! Milankin jopa uskalti tulla mukaan ja ihan ylälauteelle, kuten kuvasta näkyy. Lili tyytyi vain luimistelemaan oven raossa :). Ja mitä ei olisi saunominen ilman kunnon lumikylpyjä, niihinkin innostuttiin oikein olantakaa. Mikä ettei... takapiha oli täynnä puhtaan valkoista pakkaslunta niin pakkohan sinne oli sukeltaa heittämään kuperkeikkoja. Kyll taas oli riemulla rajoja kun ravattiin saunan ja lumihangen väliä kolme koiraa kintereillä. Mut kyll oli hauskaa...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti