maanantai 18. tammikuuta 2010

Arki tuntuu todellakin painavan päälle kun viime viikolla jouduin tekemään pitkästä aikaan 5 päivää putkeen töitä, aargh. Onneksi viikonloppu oli vapaata mutt sekin meni aivan liian nopeasti.
Kiian kanssa ollaan harjoiteltu keppejä maksimissaan kahdella verkolla ja hyvin on mennyt. Torstain harkoissa meillä oli 16 esteen rata ja pujottelu meni oikein nätisti kahdella verkolla. Olin niin ylpeä Kiiasta ett heti seuraavana aamuna uudestaan hallille. No ilmeisesti liika on liikaa tai ainakin se et tuleeko harkat liian nopeesti toisten perään, vai johtuiskohan mitenkään myös siitä et Milan ja Lili olivat jälleen mukana antamassa hieman häiriötä. Vissiin omakin keskittyminen herpaantui kun Stiina karjuu Milanille pää punaisena jossain meikäläisen selän takana. Silloin Kiia meni kerran ilman verkkoja mutt jotenkin keskittyminen oli tosi huonoa niin keppien tahkoaminen oli kyll just sitä tahkoamista. Meinas koko ajan lähteä liian aikaisin pois.
Tänään käytiin sitten ottamass tositosi pikapikatreenit hallilla. Kaksi kertaa otettiin kepit ja molemmilla kerroilla meni "kylmiltään" ilman verkkoja. Vähäks mä tuuletin! Tästä on sitten hyvä jatkaa harjoituksia tulevia epiksiä ajatellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti