maanantai 11. tammikuuta 2010

Haipakkaa menoa...


Sunnuntaina oli jälleen aivan mahtava talvipäivä... -21 pakkasta ja aurinko paistoi. Myö päätettiin lähteä joukolla Savitaipaleelle mäenlaskuun, varaslähtö laskiaiseen!
Kolme koiraa ja kolme ihmistä autoon, repullinen evästä ja pulkka sekä stiga matkaan.
Milan oli taas aivan innoissaan kun pääsi takapenkille matkustamaan ja tuijottamaan siitä keskeltä ulos. Lili päätti ottaa rennosti ja kävi nukkumaan Stiinan syliin; vitsi mikä sylikoira. Kiia oli sitten apumiehen paikalla miun sylissä kun aateltiin ett jääpähän takapenkkiläisille enemmin tilaa :)
Perillä päästyä ilo irti! Matka kohti pulkkamäkeä alkoi! Meidän pulkkamäki on todellinen ylpeys, varmaan parisataa metriä pitkä "metsätie" missä ei oo ikinä ketään. Tällä kertaa tie oli höylätty liian tarkkaan mikä oli nostanut jopa hiekkaa pintaan mutt eipä tuo haitannut... Ei muuta kuin mäkeen vain. Ja kyllä huuto oli taas kova! Kyll kolmesta koirasta ääntä lähtee. Stiga oli ainakin Milanin ja Lilin mieleen, sille piti rähjätä vaikkei se ees liikkunut. Kiia juoksi jokaisen laskian mukana, kyll sitt illalla väsytti kun oli juossut oikeen antaumuksella.
5 viikon päästä, tai jotain sinnepäin, olis sitten ihan oikea laskiainen. Päätettiin et silloin lähdetään uudestaan mäkeen. Hernekeitto ja pannari saavat jäädä sitten kotiin syötäväksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti