keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Mimmi 6,5 vkoa ja Ace Super 2.leiri

Pikku neiti "Mimmi" on jo 6,5 vkoa vanha... Näin se aika rientää!
Kuvia vkonlopulta kun neiti ulkoili ensimmäisiä kertoja ja mikäpä parasta niin auringonpaisteessa!


Neiti matkustaa viikon päästä Loviisaan parin parson pojan seuraksi. Mimmi tulee harrastamaan agilityä, hieman tokoa sekä näyttelyissä tullaan neitiä näkemään. Aikuisiän terveystutkimukset ja kehittyminen tulevat näyttämään onko neidistä Muskan linjan jatkajaksi vai kuinka käy. Lupaava tapaus kyllä on, mutta annetaan nyt kuitenkin neidin kehittyä rauhassa.

Viime sunnuntaina jätettiin pikku neiti kotiin kun suunnattiin Merrin kanssa jälleen Kuopioon. Tällä kertaa meno oli paljon parempaa kuin mitä viime kerralla. Ilmeisesti vähäinenkin treeni hallilla on tuonut herralle itseluottamusta. Itsellä on liikkumisessa muutamissa kohdissa vielä paljon hiottavaa... esim. välistävedoissa pakkovalssi-tyylisesti. En ollut itsenäisesti sitä vielä kertaakaan harjoitellut mutta nyt se pitäis hoitaa kuntoon.

Videolla rävellys näkyy jo heti alussa... sitä ei voi olla huomaamatta ;). Kuten sanoin, me vasta aloitellaan sen harjoittelemista. Olisin voinut tehdä välistävedot päällejuoksuina mutta halusin haastaa itseäni. Onneksi Merri sentään toimi moitteettomasti. Ekalla yrittämällä pitkä rata selvitettiin vain tuolla yhdellä kiellolla. Muutamassa kohdassa esim. esteet 8-10 linjat valui liian pitkäksi, ja ennen keinua olin ekaksi valssaamassa tiukemmin mutta sitten muistin ett minunhan pitää mennä toiselle puolelle keinua. Tämän takia valssi valui ja valui ja Merri hyppäsi pitkälle.


Loppuillasta otettiin kontaktitreenejä; Merrille opetettiin boxiin juoksua kun tarkoitus on saada sille kunnollinen juoksukontakti Aalle. Oikeasti haluan sen opettaa kunnolla Kiialle niin voidaan tässä samalla hyödyntää oppeja Merrin kanssa. Nyt pitäisi vaan tehdä se boxi treeniä varten.

Aivan lopuksi otettiin vielä keppitreenejä. Herra teki hienoa työtä mutta alusta teki alussa hieman tepposia. Parilla ekalla kerralla Merri ei pystynyt jarruttamaan kunnolla vaan valui kakkosvälin ohi. Muutama toisto niin johan parani. Ei kyllä vieläkään jarruttanut sillein kunnolla kun mitä kotihallissa.


Seuraava viikko nyt nautitaan pikku neiti Mimmin seurasta ja käynnistellään yrityshommia. Sain nimittäin myönteisen starttirahapäätöksen ja nyt olisi vielä edessä y-tunnuksen rekisteröinti. Sen jälkeen voin alkaa tehdä urheilukoirahierontoja, aluksi kotikäynneillä, sekä agilityn yksityistunteja + vkonloppukoulutuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti