lauantai 8. maaliskuuta 2014

Omena ei kauas puusta putoa!

Pikku neitimme "Mimmi" täyttää tänään 7 vkoa!!! Luovutusikä tuli siis täyteen! Kylläpäs tämä aika menikin todella nopeasti. Mimmi sulostuttaa meidän arkea vielä ens to asti joten neiti lentää pesästään 7,5 vkoisen ikäisenä.

Olen kaikille pennun kyselijöille kertonut että en lupaa kenellekään pentua heti sen synnyttyä vaan haluan odottaa lähemmäs 6 vkoa ennenkuin teen päätöksen mikä pentu menee kenellekin. No nyt meillä tietysti ollut kuin yksi mutta tämäkin alleviivasi sitä miksi päätöksen kotien suhteen teen jatkossakin pentujen ollessa siinä 6 vkoisia. Niiden luonteet alkaa näkyä niin hyvin ett helposti ois aikaisemmin voinut mennä luonteiden arviot pieleen.


On kyllä niin hienoa ollut seurata tämän pikku neidin kehitystä ja huomata piirteitä mitkä se on perinyt keneltäkin.

No emältä tulee tietysti väri ;), mutta myös aika paljon äänikin. Ei onneksi ihan samalla tavalla kuin Muskalla mutta äänekäs tapaus osaa olla. Räyhää leikkiessään, komentaessaan sekä osaa vaatia asioita isoon ääneen. Muska vaan käytti ääntään vielä monipuolisemmin... kun oli nälkä, huudettiin, kun väsytti, huudettiin, joku ärsytti niin huudettiin. Onneksi tuollaista ei ole pikku neidillä ollut!!!

Isältä tulee muu ulkonäkö... esim naaman ilme, rakenne

Ja toimeliaisuus ja termiittimäisyys tulee kyllä niin "tädiltä" Kiialta. Kiia oli juuri samanlainen pentuna... hyökkäs kaikkeen kiinni... villasukkiin, tossuihin, lahkeisiin, purtiin käsiä, varpaita, puulistoja ym. Voi niitä aikoja :)!

Tykkään kyllä todella paljon Mimmin tyylistä. Sisua ja ärhäkkyyttä siitä löytyy. Seuraa todella hyvin käsiä ja käy jo istumaan namin kanssa. Vippauksiakin ollaan hieman kokeiltu ja todella hyvin käyttää kroppaansa niissä. Hieman toispuoleinen on vahvistamista molemmin puolin niin saadaan näpäkkä likka!

Punnitsin ja yritin mitata neidin arvuutellakseni millainen Mimmistä tulee aikuisena. Paino ja koko viittaavat mediä! Keskiarvoisesti siitä tulisi noin 38 cm! Kaikkihan on tietysti mahdollista shelttien kanssa joten 34-40cm haarukassa mennään! Mediä kuitenkin povataan kovasti!

Aika tietysti näyttää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti