lauantai 23. kesäkuuta 2012

Huoletonta...

a) Juhannusta


Ei tietoakaan liikenneruuhkista automatkalla välillä Kuusela-Sammonlahti-Taipalsaari. Ei hirveää ruuhkaa lenkillä käydessä. Ei ole kukaan möykännyt naapurustossa kun kaikki ovat jossain mökillä. Tää on tätä kaupunkilaisen rauhallisinta aikaa! Hyvää Juhannusta!

b) 1v. synttärien juhlintaaMuska "Juhannusneito" täytti juhannusaattona vuoden minkä kunniaksi piti ottaa virallinen 1vee poseerauskuva ja kutsua kavereita leikkimään ja kakkukahveille. Tarjoiluna oli juhannuslounaan jälkeen jäätelö-kääretorttua joista nelijalkaisetkin saivat omat pienet palansa.

c) turkin hoitoa


Olen niitä sheltin omistajia mitkä ihan oikeasti tykkäävät siitä sheltin kauniista turkista ja se kuuluu asiaan. Nyt kuitenkin todella pitkän suunnittelun jälkeen eli siis varmaan viime kesästä asti, uskalsin toteuttaa tämän version lyhytkarvaisesta sheltistä. Ja varmaan arvaatte että Kiiahan se pääsi näistä kolmesta eroon turkistaan. Kiia ei niinkään kärsi kuumuudesta vaan aivan raivostuttavasta turkista mikä menee takkuun vähemmästäkin. Kun ajattelin näitä tulevia tapahtumia ja reissuja niin oli kaikkein fiksuinta vetäistä Kiialta karvat pois. Jos kesästä tulee kuuma niin silloin käydään uimassa. Kun käydään uimassa niin Kiia pitäisi joka kerta kuivata todella hyvin ja harjata koko turkki selväksi. Jos turkkiin jää vähänkin kosteutta niin se on takussa. Ruotsin reissu ja sen jälkeen mökille niin voi kärsimys takkuuntuvan turkin kanssa. Ennen kisojakin käyn aina kriittiset kohdat läpi takkujen varalta sillä en todellakaan halua sellaista tilannetta että takut rupee kiristämään nivusissa tai missä lie. Se koskee!!! Kiian turkki ei mene ainoastaan takkuun kosteana vaan ihan valjaiden tai heijastinliivin "hankauksessa", puhumattakaan sitten nuo korvan taustat. Niitä saisi olla selvittämässä joka toinen päivä. Jos Kiialla olisi samanlainen turkki kuin Merrillä niin en todellakaan olisi vetänyt turkkia pois. Merrin turkki ei ole oikeastaan koskaan takussa, se on vaan hieman paksu näin kesäisin. Herra nyt kuitenkin tulee käymään muutamat näyttelyt tämän vuoden aikana ja tulevaisuudessakin niin pidetään hänellä turkki päällä. Ehkä sitten vanhana jos kuumuus vielä vaivaa!

Loppuun vielä kuvia tältä päivältä. Kiiaa ei meno haittaa lyhyessäkään turkissa, melkein päinvastoin. On kuin mikäkin kakara! Ainut missä ei enää viihdy niin on kyttäyspaikka. Ilmeisesti hieman äkistää lyhyt karva. Onneksi turkki kasvaa nopeasti ja sitten Kiia taas viihtyy ulkona.

"Mä löysin tällaisen pallon!"


"Anna ku mä hieman testaan!"


"Kumpaakohan purisi?"


Laumaa Sammonlahdessa ja Kiian uusi lookki


Kiian uusi lempilelu; pitää ostaa oma sitten MM-karsinnoista


Merrin tyylikästä poseerausta 2,5 vuotiaana


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti