sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Rankkaa...

...on näitten vapaiden vkonloppujen viettäminen. Koiratkin makaa pitkipituuttaan ties missä ja itse on koko ajan jossain horroksessa. No ei vaineskaan! Pitkät yöunet, kunnon aamiainen, pitkä aamulenkki ja jotain kivaa tekemistä. Sittenhän sitä joutaakin jo rentoutumaan.

Perjantaina käytiin maalla tsekkaamassa onko siellä tapahtunut mitään. Ei mitään raportoitavaa. Kerrankin kun jätin kameran kotiin niin silloin sitä olis todellakin tarvinnut. Merri ja Kiia olivat aivan huippuja kun ne hyppivät viljapellossa yrittäessään nähdä eteenpäin. Siis aivan ihania! Ei niille voinut kuin nauraa :) Pitää varmaan joku päivä ens viikolla mennä uudelleen.

Lauantaina nukuttiin pitkään ja otettiin muutenkin rennosti. Illalla yritettiin harjoitella korkeiden ympäreiden kiertämistä, varsinkin poispäinkäännöksellä. Joo... ei oikein meidän juttu. Kyllä huomaa ettei sitä olla harjoiteltu alusta asti. Mutta se olisi kyll niin hyvä ja jalo taito osata jos ei vaikk joskus selviäkään tekemään meidän omaa takaakiertojuttua.

Tänään käytiin pitkällä (tunti40min) aamulenkillä jonka jälkeen lähdettiin raviradalle katselemaan hevosia. Siellä oli vika päivä kouluratsastuskisoista. Ei pahemmin koiria kiinnostanut isot hepakatit vaikka ne menivät siitä aivan parin metrin päästä. Muutamalle koiralle Merrin piti häntää nostella ja pientä kurkkuääntä. Piti hieman muistuttaa Merrille ett Nomikin oli mukana ettei saa näyttää huonoa esimerkkiä toiselle. Loppuajasta Merri olikin sitten ihan kiltisti. Hevoset ei todellakaan kiinnostanut tuon taivaallista. Kiiankin mielestä maasta löytyi paljon parempaa (ja maukkaampaa) mitä pohdiskella ja pureskella.

Aina tilaisuuden tullen piti tarkastella netin välityksellä tunnelmia Seinäjoelta, mm-karsinnoista. Ihan kivan näköistä menoa ja yllättäviä tuloksia. Pitää varmaan edelleen paikkaansa se ettei mestarit pääse mm-joukkueeseen. Ilmeisesti ei liikaa makeeta mahan täydeltä. Onnittelut kaikille menestyjille näin kotikatsomosta käsin. Toivottavasti sitä ollaan joskus noissa samoissa karkeloissa. Jos vaikka jo ens vuonna. Toivon mukaan meno alkaa kulkea elokuun jälkeen kun startataan jälleen kisoissa. Nyt todellakin ollaan heinäkuun loppuun asti treeni- ja kisatauolla, sitten elokuussa treenataan ja syyskuussa kisaamaan. Varmasti jälleen on intoa ja ainakin tekemisen meininkiä. Ens viikolla on onneksi vika viikko enää tehtaalla töissä, harmittavasti helle taas iskee ja tietäähän sitä millainen ilman lämpö- ja kosteus sisätiloissa on. Varmaan taas yli 30 ja kosteusprosentti ties mitä. Sitten yksi viikko hieman kevyemmissä töissä jonka jälkeen... LOMAAAA!!!!

Mennään taas mökille viikoksi. Ahh... saa taas vaan olla ja möllöttäää!!! Pitää varmaan käydä etsimässä uimapatjat ja muut vesilelut vintistä ett saadaan ne mukaan. On ihanaa päästä tosissaan lomalle sillä viime lomasta on jokunen tovi ja seuraavaa odotellessa. Kun tullaan lomalta niin seuraavalla viikolla alkaakin jo koulu. Onneksi nyt ei tarvitse miettiä mitään asuntoasioita eikä matkaamista. Ainut varmaan mitä miettii niin on ett mitä laittaa päälle, käviskö kampaajalla sitä ennen, löydänkö luokan jne. Niin ne vaan asiat etenee!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti