keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Treeniä pukkaa

Nyt ollaan siis päästy jälleen treenaamisen makuun. Mikäs siinä kun vietetään seuraava kuukausi kokonaan Lpr:ssa ja päässään halliin vaikka joka päivä ;) Käytiin eilen, tänään ja mennään huomenna. Sitten pari päivää huilia ja sunnuntaina mennäänkin Kiian kanssa Kouvolaan Rannikon valmennukseen, Jeee!!!

Ollaan nyt otettu ihan perusjuttuja kummankin kanssa, ei mitään hötkyilyjä tällä kertaa. Molemmille alkeista lähtien pakkovalssia, puomin alastulokontaktia, putken pimeää kulmaa, lähetystä kepeille ja muutenkin keppejä.
Kiian kanssa ruvettiin harjoittelemaan putken eri päitä ja tänään laitettiin A jo siihen reilun metrin päähän. Kepeillä välimatkaa sivusuunnassa etupalkalla ja ohijuoksua. Tänään otettiin "uutena" backlap. Toimi jopa aika hyvin. Kun sitä ruvetaan muistuttamaan vähän väliä niin eiköhän neidin harmaan aivosolut senkin hoksaa alta aikayksikön. Näin kävi ainakin pakkovalssin kanssa. Kiia kesti todella hyvin miun liikkumisen sivusuuntaan ja suoritti hypyn oikein. Tänään otettiin lopuksi pientä kivaa radanpätkää ett pääsi jopa hieman juoksemaan.


 
Merrin kanss muisteltiin eilistä pakkovalssia, otettiin keinua, puomia ja eilen eka kerran A:ta. Putket on nyt ollut pienoisessa kiellossa ylikuumenemisen takia. Pitää oppia malttamaan ja tekemään sitä mitä sanomaan eikä vaan juoksemaan putkien hurmiossa ympäri kenttää :) Kerran laitoin viime viikolla putkien päät suppuun niin sen jälkeen jätkä rauhoittui kummasti. Nyt putket saa olla ihan missä vaan niin Merri menee niihin vasta kun käsketään. Ihanaa!Kepit tuottaa meille kyllä harmaita hiuksia. Onneksi oon jo sen verran blondi päästäni niin ei harmaatkaan enää niin hyvin näy :) Ne verkot on niin vihonviimoinen asia mitä enää laitan ikinä. Onhan se tosi huippua ett tulee itsenäinen koira eikä tarvi olla käsien kanssa siellä sohimassa mutt... Merri on vieläkin niin kiinni niissä verkoissa ett aarrgh! Parhaimmillaan on menty 4 verkolla mutt sitten kun innostutaan niin sitt roiskitaan ihan kympillä. Onneksi meillä on irtokepit täällä kotona niin päästään tuonne ulos niiden kanssa. Kaarien hommaaminen on edelleen vaiheessa :) Ehkä mie ne saan ennen kesää.
Lopuksi vielä radanpätkää takaakierroilla!Hiljaa hyvä tulee... Nyt kun ei ole mihinkään kiire. Odotellaan rauhassa kesää ja treenaillaan järjestelmällisesti. Merrin kanssa varmaan skipataan kaikki tän vuoden kisat ja edetään maltilla. Sitä tuo poika kaipaa. Malttia malttia! Virtaa on niin paljon mutt aina ei pää kestä mukana :) Sellaisia nää kakarat on! 

1 kommentti: