perjantai 18. helmikuuta 2011

Parannusta...

...on tapahtunut aivan huimasti Kiian yskän suhteen. Vielä pari päivää sitten sitten köhitti säännöllisesti aamulla, ulkona ja sitten illalla. Todellakaan nää pakkaset ei helpottanut ulkona oloa kun kylmä ja kuiva ilma kävi henkeen. Silloin Kiia yskitti. Onneksi yskä ei missään vaiheessa ole muuttanut todella pahaksi, maksimissaan 4 yskäisyä peräjälkeen. Nyt Kiia ei ole yskinyt lähes 48 tuntiin kertaakaan, paitsi tietysti jos pitää hihnassa vetää. Ulkona pystyy olemaan aivan samaan tahtiin kuin ennenkuin. Pitää kuitenkin edetä varovasti ettei vaan missään välissä tuu takapakkia. Ollaan tehty monta pientä lenkkiä, palloleikit on ollut pannassa ja muukin riehuminen ulkona pakkasessa. Mantteli on ollut ahkerasti päällä aina kun mennään ulos. Harmi vaan kun meidän tossut on johonkin kadonnut, kolmalla tossulla ei ole kiva kulkea ulkona.

Merri ei ole oirehtinut mitenkään. Toivotaan että säästyy koko köhältä. Nyt sitten alkaa meidän parin viikon karenssiaika. Päästään kuitenkin starttaamaan kotikisoihin tuossa maaliskuun alussa, eli reilun parin viikon päästä. Luulin todellakin ett kisoihin ei mennä mutt nyt kun tuo yskä näyttää olevan kadonnut niin päästään sittenkin. Molemmilla koiruudella on virtaa aivan mielettömästi mutt mitenkäs sen purat kun ei voi mennä hallille eikä ulkona voi pitkään olla pakkasen takia. Varpaat ja korvat jäätyy! Nyt ollaan yritetty tehdä ruuan ja lelun etsintää sisätiloissa. Toiset ovat olleet ihan innoissaan kun pääsevät käyttämään nenää ja päätään. Merristä on kehittynyt aivan haka, löysi namit ihan tosi nopeasti. Heti kun malttoi jättää Kiian seuraamisen ja luotti omaan nenäänsä niin johan alkoi lyyti kirjoittamaan.

Toivottavasti pakkaset hellittäisi viikon päästä niin pääsisi kunnolla nauttimaan kevättalvesta ja auringon paisteesta. Olisi vielä kivaa päätä hiihtämään ja potkukelkkailemaan, ja muutenkin nauttimaan ulkoilmasta. Pikkaisen alkaa tää sisällä istuminen tökkimään, koiruudetkin yhtyvät varmasti tähän. Nyt kerätään voimia ja intoa tulevaa kevättalveen. Loppuun muutama kuva Savitaipaleelta!

Jihaa, järven jäällä moottorikelkan jäljellä!

Aurinko häikäisee ja hieman varpaita paleltaa!

Onneksi päästiin sitten sisälle lämmittelemään ja nauttimaan vehnästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti