perjantai 5. maaliskuuta 2010

Turistina Imatralla

Käytiinpä eilen Kiian kanssa Imatralla kokeilemassa kuinka sujuu epikset ihan uudessa paikassa uusilla esteillä. Epikset järjestettiin Taimi Tapion (?) kasvihuoneilla jossa hiekkapohja. Astuessani sisään ilmoittautumiseen, niin eka ajatus oli ett huh huh... Kyll meill on niin paljon parempi paikka nykyään treenata kuin näill. Siis se hiekan pölyn määrä ilmassa oli aivan mieletön vaikkei koirat olleet vielä päässeet vielä vauhtiin. Vaikkei meidänkään harjoitushalli oo mikään sellainen ett siell sais juosta toppi ja shortsit päällä muuta kuin kesällä niin ei sen alusta ainakaan enää pöllyä. Thank God!

No joo... itse asiaan! Möllirata oli tosi simppeli ja suoraviivainen, ja tosi vähän esteitä, olisko ollut 11 kpl. Kiia ootti nätisti lähtölupaa ja eka hyppy hienosti. Sitten tuhatjasataa puomille niin kuin aina. Keskellä puomia se tajus ett aakk täää on ihan eri puomi ja huterampi. Onneksi vain hieman hidasti vauhtia eikä jähmettynyt tai jotain muuta vastaavaa. Ilmeisesti sen verran kuitenkin herpaantui ett kontaktivirhe alastulossa. Jatkettiin matkaa putkeen, hyppy ja toiseen putkeen. Ilmeisesti siinä oli jotain kieroa, kieltäytyminen. No tokall käskyllä sitten mentiin kuin ennen vanhaan ettei mitään. Loppuratakin meni tosi hienosti. Lopputulos 10 virhepistettä mutt kuitenkin 3 sija. No päästiin pokkaa palkinto.

Kisailijoiden rata olikin sitten ihan oma juttunsa. Siihen tuomari oli tehnyt kyll sellaisia jippoja ett tuumas lopussa et tais tulla tehtyä vähän turhan vaikee rata, esim. medeist ei yksikään saanut tulosta! Eli ei siis myökään! Alku meni ihan hyvin. Alussa ihan uusi rengas, ei mitään ongelmaa. Puomi juostiin nyt läpi niin kuin siinä oltais aina juostu, putkeen ja sieltä okseri. Kepit ois ollut seuraavana. Kiia päätti kuitenkin ett tuomari oli jotenkin ihan väärässä paikassa A:n vieressä, sille piti käyä huutamassa eli 5 tuli kiellosta. Kiia kuitenkin aloitti sitten tokalla käskyllä kepit tosi hienosti mutt sitten se mitä pelkäsinkin ja mihin tullaan jatkossa todellakin puuttumaan, karkass taas toisest vikast välist. Siitä sitten toka 5. No kepit saatiin työllä ja tuskalla loppuun ja sitten tulikin sen hylyn paikka. Keppien jälkeen mentiin putkeen mikä meni puomin ali. Sen jälkeen kaks hyppyä mitkä oli ihan puomin ja seinän välissä eli piti ohjata koiraa puomi siinä välissä. Meill ei oo koskaan ollut sellaista tilannetta ett tullaan putkesta ja eka hyppy on noin puolessa välissä puomia ja toka sitten puomin lopussa. Kiia käskystä huolimatta juos ekan hypyn ohi ja hyppäs seuraavan. Loppurata meni sitten ihan ok. Vaikkei siitä palkintoa saatukaan niin tosi hyvä opetus. Aika kinkkisiä kohtia oli tehty joten ei muuta kuin harjoittelemaan :) Ollaan sitten kesän alussa priimakunnossa :)

2 kommenttia:

  1. Vautsi, tää sun blogi näyttää nyt ihan tosi hyvälle! Viimeks kun kävin lueskelees (on jo aikaa...) oli ihan erilainen!

    Ihanasti teillä on Merrin kanssa näköjään lähtenyt käyntiin, huippua! Minä edelleen odotan et saan Elsan tänne, en tiiä tuleeko ennenkun lumet sulaa... jääräpää anoppi sekä mies :D Ei auta et on jääräpäänä yksinään sillä toisella puolella..!

    VastaaPoista
  2. Hih kiitos. Se on katsos hiljaa hyvä tulee; pätee sitten moneen asiaan :)

    VastaaPoista