keskiviikko 19. elokuuta 2015

Elokuun puolessa mennää

On ihan uskomatonta miten nopeasti aika vaan rientää. Vasta oli juhannus ja jo nyt on ylitetty elokuun puoliväli. Agilityn suhteen junnataan edelleen samoissa lähtökuopissa kuin edellisessä postauksessa eli ei olla päästy puusta pidemmälle. Ja yksi syy siihen on ollut päätös kastroida Merri. Merri on edelleen ykköstykkini lajiin joten treenaaminen pelkästään Kiian kanssa ei lämmittänyt mieltä.

Tänään oli kauan odotettu leikkauspäivä. Olin itse hieman hermoraunio ku jännitti ja mietitytti ja pelotti ja ja. Välillä tippa tuli ihan linssiin kun ajattelin kaiken maailman kauhuskeenaarioita mutt onneksi läheiset ja rakkaat jaksoivat tsempata jaksamaan. Leikkaus meni hyvin vaikka aivan loppu vaiheessa Merrin hengitys alkoi katkeilemaan. Onneksi eläinlääkäri Liisa oli ammattilainen ja loppu hyvin kaikki hyvin. Oli kuitenkin hyvä muistutus siitä ettei pienikään leikkaus ole mikään riskitön. Nukutuksessa voi käydä mitä vaan. Selvittiin tästä säikähdyksellä ja nyt aloitetaan toipuminen!
Muuten päivät ovat menneet joko töissä tai sitten vapaa-ajalla uusien harrastusten parissa. Keväällä miut tutustutettiin frisbeegolfin maailmaan ja kuinkas siinä kävikään. Lainakiekot eivät todellakaan riittäneet kuin hetkeksi ja tällä vkolla hommattiin 4 kiekkoa yhden aikaisemmin lisäksi. Sen verran kunnianhimo ja itsensä kehittäminen nostaa päätään ett ei sitä vaan huvikseen heitellä miten sattuu. Tavoitteet asetetaan ja sen mukaan halutaan kehittyä. Kunhan vaan kerkeen hakee uudet kiekot itselleni ja pääsisin kokeilee niitä. Tää vko ollaan kyl aika kiinni töissä.

Onneksi on ollut jopa tuota vapaa-aikaa. Kesän aikana ei oo mitää kesälomareissua tullut tehtyä mut extempore reissun tein Joroisiin katsomaan golfin reikäpelin sm kisojen finaalipäivää ja tsemppaamaan omaa rakasta. Muuten ollaan käyty pelaamassa frisbeegolfia, vietetty aikaa ystäväpariskunnan ja läheisten kanssa, käyty mökillä saunomassa ja uimassa. Vietettiin miun synttäreitä pienimuotoisesti hyvän ruuan ääressä ja nyt ollaan jopa keritty käymään Saimaalla risteilyllä sekä Kouvolassa Tykkimäessä! 
Joskus ihan normiarki on kivaa! Kunhan Merri paranee leikkauksesta niin voidaan ryhtyä ajattelemaan agilityn treenausta kun mikään ylimääräinen ei stressaa pääkoppaa! Samaan aikaan omassa pääkopassa pyörii edelleen omat työkuviot joista myöhemmin lisää!
Tällaista meillä tällä hetkellä!

Toipilas lammastaljan lämmössä haaveilee uusien kiekkojen hakemisesta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti