maanantai 15. huhtikuuta 2013

Ajoitus!

Agilityssä kiteytyy todella hyvin ettei ajoitus aina ihan osu nappiin; milloin ollaan myöhässä, milloin rynnitään liian edellä ja sitten paniikissa liinat kiinni. No näitä voisi tähän ladella mutta se mikä kävi tuossa eilen kun oltiin kisaamassa Vantaalla niin sitä ei olisi heti tullut mieleen. Stiinakin päätti lähteä pääkaupunkiseudulle kisaamaan kun eihän niin isoissa kisoissa sertejä heille kuitenkaan jaettaisi. Kuinkas sitten kävikään; Stiina ja Lili tekivät ekalla radalla nollan ja sijoittuivat kovassa seurassa 5.sijalle. Tuloslistaan ja kisakirjaan merkittiin jo SERT-A ja AVA, mutta mutta... Nyt ei vaan ajoitus täsmännyt kun sertin saisi lunastaa vasta 3 päivän päästä, aargh! Ei auttanut muu kuin pyyhkiä sertit niin tuloslistoista kuin ajatuksistakin! Toivon mukaan ens vkonlopun kisoista ne nyt sitten tulisi kun niitä saa vastaanottaa! Stiinalla ja Lilillä oli muutenkin hyvä reissu - tuplanolla ja harmittava 5.

Meillä ei ihan ajoitus onnistunut ekalla radalla kun ajauduin pituuden jälkeen liian pitkälle ja sitten suoran putken jälkeen olin myöhässä ja Kiia kerkesi livahtamaan selän takaa hypyn väärinpäin. No alla oli kuitenkin aika outo kielto kun Kiia kiersi hypyn. Outo juttu!

Tokalla radalla aattelin sitten ottaa taas käyttöön kunnon asenteen ja meno (ja äänekäs ohjaaminen) oli taas sen mukaista. Nollaa pukkaa nollaa pukkaa, mutta eiii... vika rima alas! Tätä ei ollut vielä koskaan käynyt aikaisemmin mutta ehkä ihan hyvä ett se kävi nyt eikä sitten vaikka sm-kisoissa.

Vikan radan varaan jäi sitten meidän nollatulos ja tulihan se sieltä. Martti Salonen oli kyllä taas vääntänyt sellaista kiemuraa ett joutui ihan oikeasti miettimään ett mihin pitikään seuraavaksi mennä kun käytiin samoja esteitä läpi milloin mistäkin suunnasta. Hävittiin voittajalle 0,05 sekunttia. Ei ole vielä koskaan ollut noin tiukkaa :)! Onneksi voittajaksi tuli erittäin hieno merle-poika millä oli muutenkin hieno päivä triplanollalla.

Ratojen jälkeen käytiin pikaisesti Ikeassa jotta Stiinakin pääsi ensimmäistä kertaa näkemään millainen paikka oli kyseessä. Ei ihan keritty syömään kuuluisia lihapullia kun kello tikitti jo iltakuutta. Onneksi Mäkki palveli jälleen meitä.

Videokooste radoista

Ilta oli jälleen pitkällä kun saavuttiin kotiin. Onneksi meno oli jälleen leppoisaa ja sekoiltiin ihan kympillä automatkalla. Kyllä meiltä aina nää automatkat sujuu :) Kaksi kahelia kun sullotaan liian pieneen tilaan ja meno on sen mukaista. Hyvä että maltan oottaa kesän sm-kisareissua!

Sunnuntaina meillä oli vuorossa doboilua Merrin kanssa. Kaikki kaverit olivat käyneet kokeilemassa sitä ja olihan meidänkin aivan pakko. Eikun siis menoksi Pontukselle Koirahieroja Suvi Miettisen pakeille.
Kuvamateriaalia tutustumiskerrasta; ensin omaa tasapainoilua tyynyllä koiran kiertäessä ohjaajaa. Palkkaus piti suorittaa kyykyssä. Sitten koiran tasapainoilua isolla Dobo-pallolla. Merriä ei aina herkut niin kiinnostaneet kun vieressä oli tyttökaveri mille olisi pitänyt sirkuttaa. Lopuksi tehtiin sitten ohjaajan kuntoilua eli tasapainoilua ison pallon päällä, punnerruksia, vatsoja ja selkää. Kyllä nyt on ainakin vatsalihakset kipeät :)Ennen kuin lähettiin Doboilemaan ja ihan sattumalta kiinnitin huomiota siihen miten harmaat haistelivat Muskaa. Jopa Kiia oli todella kiinnostunut! No ei muuta kuin neiti selälleen ja lähempää tutkimista. Ei juma*****! Neitihän pukkaa juoksuja ihan tosissaan! Meinasin aivan pyörtyä tai ainakin tuli pahaolo. Iske suorastaan paniikki ett ei voi nyt! Olin ollut koko ajan siinä luulossa ett Muska pukkaa juoksuja varmaan vasta reilun kuukauden päästä. Olin kyllä sanonut sille ett voit aloittaa juoksut hieman aikaisemmin ettei tärppipäivät mene sitten sm-kisojen kanssa päällekäin. Ja olin myös sanonut ett haluaisin pentujen olevan lähemmäs 4 viikkoisia kun jään elokuussa lomalle niin pääsen niitä sitten sosiaalistamaan kunnolla. Kyllä miulla varmaan vaan on niin fiksu likka ett hän teki työtä käskettyä ja aikaisti juoksuja reilulla kuukaudella :). No kun selvisin ensijärkytyksestä niin kyllä tässä on ollut pää niin sekaisin kun on joutunut miettimään mitä kaikkea pitää keritä tekemään ennen Ruotsiin lähtöä. Erkkarikin pukkaa olemaan lauantaina... aaakk! Mutt eiköhän me tästä selvitä, varsinkin kun sain heti tänä aamuna järkättyä näitä koulujuttuja. Asioilla pitää olla tärkeysjärjestys! Nyt ei muuta kuin annetaan ajan kulua tän viikkoa ja käydään erkkarissa lauantaina. Ens viikolla onkin sitten jo tosi kyseessä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti